Cele mai citite
 


Accident în Buftea: Un bărbat a murit strivit de o grindă de beton
miercuri, 30 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 52 de ani care lucra pe un şantier din localitatea Buftea a murit, miercuri, strivit de o grindă de beton.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov a fost solicitat în jurul orei 13.23 prin numărul unic de urgenţă 112 să intervină pentru a ajuta o persoană prinsă sub dărâmături, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Petruş Simion.
''La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de stingere cu apă, ulterior fiind trimisă la faţa locului şi maşina medicului de urgenţă. La faţa locului a fost găsit un bărbat în vârstă de 52 de ani prins sub o grindă de beton de aproximativ 2 tone. În aproximativ 40 de minute bărbatul a fost scos de sub grindă cu ajutorul unei macarale. Bărbatul se afla în stop cardio respirator. Medicul de urgenţă a încercat resuscitarea victimei, din păcate fără nici un rezultat'', a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov. AGERPRES/(A - Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Specialiştii în descarcerare ai ISU Mureş şi paramedicii de la ISU Bihor au făcut echipă la Competiţia Mondială de Salvare Echipa reprezentativă de descarcerare şi prim ajutor calificat a României, formată din specialişti în descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Crişana' al judeţului Bihor, a participat, în premieră, la Competiţia...
ISU Mureş: A fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie stabilit pentru judeţul Bistriţa-Năsăud Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş a anunţat, miercuri, că, în urma accidentului feroviar petrecut între localităţile Gledin şi Râpa de Jos, la km 33+200m, din cauza amplorii evenimentului şi a numărului mare de victime, a fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie...
Olt: ISU a organizat primul exerciţiu în caz de accident naval pe Dunăre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a desfăşurat miercuri, în premieră, un exerciţiu în caz de accident naval cu victime multiple pe Dunăre, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.
Mureş: Exerciţiu pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident chimic la Azomureş Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ''Horea'' al judeţului Mureş a organizat, marţi, un exerciţiu pentru verificarea modului în care poate fi gestionată o situaţie de urgenţă generată de un accident tehnologic la combinatul de îngrăşăminte chimice Azomureş din Târgu Mureş, care a dus la o...
Simulare pe Otopeni: Patru decedaţi şi 16 răniţi, în urma unui accident aviatic Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Codrii Vlăsiei" al judeţului Ilfov au organizat, miercuri, pe Aeroportul Otopeni, un exerciţiu de intervenţie în cazul unui accident aviatic simulat al unei aeronave de pasageri.