Cele mai citite
 


Credit de peste 17 milioane de lei pentru finalizarea noii maternităţi
miercuri, 30 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Buzău a aprobat, miercuri, cu majoritate de voturi contractarea unui credit în valoare de 17,6 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor la noua maternitate.
'Creditul se va derula pe o perioadă de 10 ani şi va fi folosit pentru achiziţionarea de aparatură şi utilaje necesare finalizării celui mai modern obiectiv medical din România, Maternitatea Buzău', a declarat preşedintele CJ Buzău, Victor Mocanu.
Potrivit acestuia, investiţia totală se ridică la peste 100 de milioane de lei - cea mare mare parte fiind fonduri ale CJ Buzău - şi va fi finalizată la sfârşitul acestui an.
Din cei 33 de consilieri judeţeni din cadrul CJ Buzău, 11 au votat împotriva proiectului de hotărâre, creditul fiind, potrivit consilierului Constantin Ghinioiu (PDL), "o povară pentru următoarele două-trei mandate care va face ca, începând cu anul 2013, datoria publică să depăşească 70 la sută din veniturile proprii ale Consiliului judeţean Buzău'.
Lucrările la noua maternitate din Buzău cu o capacitate de 150 de locuri au început în 2008 şi, conform proiectului, urmau să fie finalizate în 2012. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Maternitate inaugurată de Ziua Copilului Noua maternitate din municipiul Buzău, investiţie de peste 100 de milioane de lei realizată de Consiliul Judeţean din fonduri proprii, va fi inaugurată de Ziua Copilului.
Buzău: Nereguli la noua Maternitate constatate de Curtea de Conturi 'La CJ Buzău s-au efectuat înregistrări contabile eronate, care au avut drept consecinţă denaturarea datelor raportate prin situaţiile financiare încheiate la finele anului 2011 cu o valoare estimată de 131.000 de lei', este una dintre concluziile controlului Curţii de Conturi la Consiliul Judeţean Buzău...
Buzău: Investiţii de peste 14 milioane de lei la noua Maternitate Consiliul Judeţean Buzău a alocat suma de 14,1 milioane de lei pentru dotarea cu utilaje tehnologice a noii maternităţi din municipiu, se precizează într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Biroul de presă al CJ.
Buzău: Noua Maternitate a fost inaugurată a doua oară Noua Maternitate din Buzău, secţie exterioară a Spitalului Judeţean, realizată prin investiţii de peste 20 de milioane de euro, a fost inaugurată joi în prezenţa conducerii CJ şi a consilierilor judeţeni.
Buzău: Împrumut bancar pentru modernizarea sistemului de sănătate şi infrastructură Consiliul Judeţean (CJ) Buzău a contractat un împrumut bancar în valoare de 45 de milioane de lei pentru finalizarea construcţiei noii Maternităţi, modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, precum şi pentru cofinanţarea unui proiect de reabilitare a unui drum judeţean cu fonduri...
Buzău: Anchetă DNA la Consiliul Judeţean cu privire la o investiţie inaugurată în 2012 Trei angajaţi ai Consiliului Judeţean (CJ) Buzău sunt cercetaţi de procurorii DNA în legătură cu construcţia noii maternităţi din Buzău, investiţie de circa 100 de milioane de lei, realizată în timpul mandatului fostului preşedinte al CJ, Victor Mocanu.