Cele mai citite
 


Biroul CASMB care eliberează adeverinţe de asigurat va funcţiona în Policlinica Vitan
marţi, 30 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) anunţă că, începând cu 1 iulie, biroul CASMB care se ocupă cu eliberarea adeverinţelor de asigurat în locaţia Valter Mărăcineanu va funcţiona în sediul din Policlinica Vitan (Calea Dudeşti nr. 104-124, sector 3, parter).

Programul este următorul: pentru depunerea documentelor: marţi şi joi între orele 8,30-12,30 şi 16,30-18,30, miercuri între orele 8,30-14,30, iar pentru eliberarea adeverinţelor programul este luni între orele 8,30-14,30. Vinerea nu se lucrează cu publicul. AGERPRES/(AS)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CASMB: Serviciile acordate răniţilor de la Colectiv pentru perioada de urgenţă, decontate; ulterior, fiecare caz va fi analizat Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) precizează că toate serviciile acordate celor 30 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv, pentru perioada de urgenţă, au fost decontate.
CASMB a primit vineri solicitări de la 251 de medici de familie de preluare a cardurilor de sănătate Un număr de 251 medici de familie au solicitat să preia vineri de la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti cardurile de sănătate pentru asiguraţii lor faţă de doar 171 de medici de familie care au cerut acest lucru în primele luni ale anului.
CASMB: Durata de acordare a indemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă este de cel mult 183 de zile Durata de acordare a indemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă este de cel mult 183 de zile în interval de un an, socotită din prima zi de îmbolnăvire, a atenţionat marţi CASMB medicii care eliberează concedii medicale, potrivit prevederilor OUG 158 privind concediile şi indemnizaţiile de...
CASMB anunţă deschiderea Biroului Unic pentru relaţia cu asiguraţii şi furnizorii de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă deschiderea Biroului Unic pentru relaţia cu asiguraţii şi furnizorii de servicii medicale, două ghişee fiind înfiinţate începând de luni pentru înregistrarea cererilor de eliberare a adeverinţei de asigurat.
CASMB: Serviciile medicale vor fi acordate în baza actelor adiţionale la contractul pe 2011 Serviciile medicale vor fi acordate în luna iunie în baza actelor adiţionale, a anunţat Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) printr-un comunicat remis miercuri.
CASMB începe din 4 iulie procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a anunţat luni că începând cu data de 4 iulie va demara procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent.