Cele mai citite
 


Mehedinţi: Au fost sistate internările în spitalele ce urmează să fie desfiinţate
miercuri, 30 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bolnavii din zonele arondate spitalelor orăşeneşti din Vînju Mare şi Strehaia, aflate pe lista unităţilor medicale care urmează să devină centre pentru bătrâni, nu au mai fost internaţi.
Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mehedinţi, Romaniţa Ionovici, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că pacienţii au fost redirecţionaţi spre alte spitale din judeţ.
"Autorităţile judeţene au propus Ministerului Sănătăţii ca cele două spitale aflate în situaţia de a fi transformate să devină secţii externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin. Până când se va aproba acest nou statut, internările vor continua să fie sistate", a precizat Ionovici. AGERPRES/ (AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Centrele de permanenţă asigură asistenţa medicală de urgenţă în perioada sărbătorilor Cele trei centre de permanenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin şi oraşele Strehaia şi Vînju Mare asigură între 31 decembrie şi 3 ianuarie asistenţa medicală.
Mehedinţi: Blocul materno-infantil din Drobeta Turnu Severin, recepţie finală Blocul materno-infantil din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin a fost recepţionat, joi, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor judeţului Mehedinţi, Ministerului Sănătăţii şi a Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS). Lucrările de execuţie ale unităţii...
Mehedinţi: Spitalul Judeţean achiziţionează aparate pentru încălzirea saloanelor Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin va achiziţiona aparate de aer condiţionat tip inverter pentru încălzirea saloanelor bolnavilor şi a celorlalte spaţii de diagnosticare şi tratament.
Mehedinţi: Echipamente chirurgicale pentru maternitatea din Drobeta Turnu Severin Secţia Maternitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a primit o cantitate însemnată de instrumentar operator din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, managerul respectivei unităţi medicale, Doina Borugă.
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Preşedintele CJAS a cerut conducerii SJU Drobeta să asigure căldura în saloane Drobeta Turnu Severin, 11 oct /Agerpres/- Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, Ion Mîţu, a cerut conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin să identifice o sursă alternativă de încălzire a saloanelor cu bolnavi.