Cele mai citite
 


Ofiţeri BCCO - Serviciul Antidrog, deferiţi justiţiei de DNA
miercuri, 30 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a trei ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Bucureşti - Serviciul Antidrog pentru trafic de influenţă într-o anchetă privind comercializarea produselor etnobotanice.
Potrivit unui comunicat al DNA transmis miercuri AGERPRES, au fost deferiţi justiţiei ofiţerii BCCO Georgel Ovidiu Negură, şef Birou Sector 1, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de trafic de influenţă, Mihai-Claudiu Ionaşcu şi George Robert Coporîie, pentru complicitate la trafic de influenţă.
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, în 25 februarie, inculpatul Negură a pretins de la un denunţător suma de 3.000 de euro, pentru ca, în calitatea sa de ofiţer de poliţie la Serviciul Antidrog, să intervină pe lângă angajaţi din cadrul Laboratorului de Analize a Drogurilor ca să îi determine să emită un certificat de analiză negativ pentru produsele etnobotanice aparţinând unei persoane cercetate într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.
DNA precizează că, în dosarul respectiv, inculpaţii Coporîie şi Ionaşcu s-au sesizat din oficiu cu privire la comercializarea produselor etnobotanice de către persoana respectivă, existând suspiciunea că aceste produse fac parte din lista de substanţe stupefiante.
În 7 martie, inculpatul Negură, ajutat de ceilalţi doi coinculpaţi, a primit suma de 3.000 de euro pe care o pretinsese anterior de la denunţător, aceştia fiind prinşi în flagrant delict.
La data de 8 martie, Curtea de Apel Bucureşti a dispus arestarea preventivă a celor trei inculpaţi pentru 29 de zile.
Dosarul a fost înaintat spre judecare la Curtea de Apel Bucureşti. AGERPRES/ (AS - Mădălina Cochinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DNA: Asistent la cabinetul medical al IPJ Argeş, trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi şantaj Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Gabriel Necula, asistent la cabinetul medical al IPJ Argeş, pentru trafic de influenţă şi şantaj.
Două asistente medicale din Galaţi, trimise în judecată după ce au încercat să mituiască un lucrător al DGA Două asistente medicale din Galaţi au fost trimise în judecată în stare de arest preventiv de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fiind acuzate de dare de mită, informează un comunicat al DNA remis, marţi, AGERPRES.
DNA a trimis în judecată un profesor al Facultăţii de Farmacie din Universitatea Ovidius Constanţa, pentru luare de mită Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe prof. univ. dr. Gheorghe Ţarălungă, de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, disciplina Farmacologie, Farmacoterapie, Farmacie Clinică, colonel în rezervă, la data...
Asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, deferită justiţiei de DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei Marilena Ancuţa Avram, asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti în perioada faptelor, pentru trafic de influenţă, în formă continuată.
Fostă angajată a Spitalului de Urgenţă Buzău, dată în urmărire, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Ploieşti au dispus trimiterea în judecată a unui angajat al departamentului administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău - Iuliana Drăghici - arestată preventiv în lipsă, acuzată de trafic de influenţă în formă continuată, informează un comunicat...
DNA: Medici din Argeş, trimişi în judecată pentru mită în cazul pensionărilor anticipate Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a celor doi medici de la Serviciul de Expertiză a Capacităţii de Muncă de la Casa Judeţeană de Pensii şi Asigurări Sociale Argeş pentru mită în cazul pensionărilor anticipate.