Cele mai citite
 


expoMedika,02-04 iunie 2011, la Palatul Parlamentului
joi, 31 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

expoMedika va reuni in perioada 02-04 iunie 2011, la Palatul Parlamentului, elita medicala din Romania. Cele mai importante companii producatoare si importatoare de echipamente si tehnologii medicale vor expune ultimele noutati in cadrul evenimentului. In acelasi timp vizitatorii vor putea analiza ofertele create special de catre companiile de servicii medicale prezente la targ.

expoMedika va avea doua criterii principale: expozitie specializata de echipamente, tehnologii si servicii medicale si conferinte stiintifice medicale.
 
Evenimentul se bucura de o promovare targetata ce vizeaza urmatoarele categorii de vizitatori:
-reprezentanti de top management din spitale, policlinici, clinici private, centre speciale, etc.
-reprezentanti ai autoritatilor locale delegati in relatia privind achizitiile din spitalele si centrele de sanatate aferente;
-reprezentanti din departamentele de achizitii;
-medici si cadre medicale auxiliare (medici de familie, din spitale, sau clinici private);
-companii ce activeaza in domeniul de echipamente, tehnologii si servicii medicale;
-pacienti.
 
Pentru organizarea conferintelor medicale am demarat discutii cu asociatii de profil si organizatii specializate. Astfel au fost incheiate parteneriate cu Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti, CMMB si Consiliul National Roman de Resuscitare, CNRR, pentru sustinerea conferintelor cu sprijinul membrilor acestora.
La acestea se adauga: Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, O.A.M.G.M.A.M.R.
 
Tematica conferintelor va cuprinde urmatoarele specializari medicale:
-        Medicina de urgenta
-        Medicina de laborator
-        Diabetologie
-        Cardiologie
-        Imagistica si radiologie
-        Chirurgie
-        Ortopedie si traumatologie
 
Toate conferintele si cursurile sustinute in cadrul evenimentului expoMedika vor fi creditate cu puncte EMC. Programa completa a conferintelor va fi anuntata in perioada urmatoare.
Parteneri expoMedika 2011: Adion si Eyecon Medical.
Parteneri media: www.romedic.ro; www.paginamedicala.ro, www.info-sanatate.ro, British Medical Journal, Medica Academica, Viata Medicala, etc.
 
Inscrierile la expoMedika sunt in curs. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la urmatoarele coordonate:
 
DK EXPO
Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84
 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
EXPOMEDIKA – UN PAS ÎNAINTE PENTRU SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC Vă invităm între 2 şi 4 iunie, orele 10:00 – 18:00 la Palatul Parlamentului din Bucureşti pentru întâlnirea anuală a reprezentanţilor domeniului medical. Acces Gratuit la expoziţie, Acces Gratuit la conferinţele ştiinţifice şi Acreditari EMC Gratuite – toate la expoMedika 2011.
expoMedika,02-04 iunie 2011, la Palatul Parlamentului expoMedika va reuni in perioada 02-04 iunie 2011 la Palatul Parlamentului elita medicala din Romania. Evenimentul va imbina cu succes conceptul de expozitie busniess to business, cu cel de conferinte stiintifice.
expoMedica, editia a II-a, 5 - 8 iunie 2012, Palatul Parlamentului Bucuresti editia a II-a este un nou concept, dinamic, de talie internationala, care va cuprinde:
“ Medical & Dental Expo ” Prima expozitie din judetul Mures specializata in domeniul medical, care va reuni in perioada 10-12 iunie 2011, in Promenada Mall, Tirgu Mures, companii producatoare si importatoare de echipamente medicale, care vor expune ultimele noutati din domeniu.
Inscrierile sunt pe ultima suta de metri! Ultimele zile pana la finalizarea inscrierilor la expoMedika 2011. Pentru a beneficia de intreaga oferta de participare asteptam inregistrarile Dvs. pana la data 13 mai 2011 la urmatoarele coordonate: DK EXPO: Tel. / Fax: 021 231 27 36 sau 021 231 91 84 sau E-mail: office@dk-expo.ro.
EXPOMEDIKA – UN PAS ÎNAINTE PENTRU SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC Între 5 şi 8 iunie la Palatul Parlamentului se desfăşoară cel mai important eveniment dedicat sistemului medical dinRomânia – expoMedika. Programul de vizitare este între orele 10:00 – 18:00. Accesul este liber iar conferinţele medicale sunt cotate cu puncte EMC gratuite pentru cadrele medicale.