Cele mai citite
 


Spitalul Judeţean, executat pentru o datorie de trei milioane de lei
miercuri, 1 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Botoşani, 1 iul /Agerpres/ - Spitalul Judeţean “Mavromati” Botoşani urmează a fi executat pentru o datorie de aproximativ trei milioane de lei faţă de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), a declarat, miercuri, directorul CJAS, Rodica Huţuleac.

Potrivit acesteia, Spitalul Judeţean a beneficiat, în urmă cu patru ani, de deconturi pe baza unor documente care conţineau date incorecte. Practic, unii medici din spital au codificat greşit serviciile medicale furnizate, astfel încât bugetul asigurărilor de sănătate a fost prejudiciat.

Pentru recuperarea sumelor, CJAS a acţionat în instanţă spitalul, obţinând hotărâre judecătorească favorabilă.

„Deocamdată avem hotărâre definitivă şi am cerut Tribunalului Botoşani aprobarea pentru declanşarea procedurii de executare silită a Spitalului Judeţean”, a declarat Rodica Huţuleac.

Executarea are loc într-un moment în care furnizorii de medicamente şi materiale sanitare au intrerupt livrările către Spitalul Judeţean “Mavromati”, ca urmare a datoriilor de ordinul milioanelor de lei către aceştia.

Conducerea spitalului susţine că nu a fost informată cu privire la intenţia de executare silită.

“Nu ştiu de executare silită şi mai mult nu pot să comentez”, a afirmat directorul Doru Muntianu. AGERPRES/(Cristian Lupaşcu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Bolnavii de la Spitalul Judeţean nu au mai primit carne de câteva săptămâni Bolnavii internaţi în Spitalul Judeţean 'Mavromati' nu au mai beneficiat, de cel puţin două săptămâni, de carne.
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati', executat silit de furnizorii de medicamente Spitalul Judeţean 'Mavromati' din Botoşani se află în procedură de executare silită, după ce a pierdut în instanţă procesele intentate de trei firme furnizoare de medicamente, a declarat, joi, directorul unităţii, medicul Cornel Enahce. Potrivit acestuia, firmele care au deja hotărârile judecătoreşti...
Botoşani: Criză de antirabice la Spitalul Judeţean 'Mavromati' Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani se confruntă cu o criză de ser antirabic, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Ovidiu Mimor.
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' a rămas fără vaccin antirabic Spitalul Judeţean 'Mavromati' Botoşani a epuizat rezervele de doze de vaccin antirabic, ca urmare a numărului mare de pacienţi muşcaţi de câini, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii, medicul Cornel Enache.
Botoşani: Criza de medici de la spitalul de pediatrie pune pacienţii pe drumuri Spitalul de copii din Botoşani se confruntă cu o criză majoră de medici pe anumite specialităţi, iar din această cauză pacienţii sunt transferaţi la alte unităţi medicale.
Botoşani: Criză de medici la Spitalul de copii Spitalul de copiii din Botoşani a rămas fără medic oftalmolog, după ce singurul specialist al unităţii a demisionat, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul spitalului, Livia Mihalache.