Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fonduri pentru atenuarea efectelor disponibilizării angajaţilor din spitale reorganizate
vineri, 1 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi i se va aloca în luna aprilie suma de 2,2 milioane lei pentru atenuarea efectelor disponibilizării şi reintegrării personalului medical provenit de la spitalele oraşelor Strehaia şi Vînju Mare, propuse pentru reorganizare.
Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu, a declarat joi pentru AGERPRES că propunerea sa de transformare a spitalelor respective în secţii externe ale SJU se află în studiu la Ministerul Sănătăţii (MS), dar până când va fi aprobată vor fi create condiţii pentru medicii proveniţi de la acestea să-şi continue activitatea.
"Deja ni s-a repartizat de la bugetul MS suma de un milion de lei, din care 550.000 lei vor fi utilizaţi pentru plata lucrărilor de reabilitare a reţelei termice, iar diferenţa pentru modernizarea secţiei de ortopedie", a precizat Bălu.
Potrivit sursei citate, o altă sumă de 1,1 milioane lei va mai fi trimisă SJU Mehedinţi pentru achitarea facturilor de achiziţie a patru mese de operaţie şi altor echipamente necesare secţiilor de chirurgie. AGERPRES/(AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Spitalele desfiinţate din Vînju Mare şi Strehaia, secţii externe ale SJU Spitalele orăşeneşti din Vînju Mare şi Strehaia, desfiinţate din 1 aprilie, au fost transformate în secţii externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu.
Mehedinţi: Fonduri pentru reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin va primi suma de două milioane de lei pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare.
Mehedinţi: Investiţie finalizată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Lucrările de modernizare la secţia ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin au fost finalizate vineri, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adrian Duicu.
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Proiect de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi va promova în luna noiembrie un proiect de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Marius Bălu.
Mehedinţi: Fonduri pentru reabilitarea unei părţi din Spitalul Judeţean Consiliul Judeţean Mehedinţi a repartizat 1,2 milioane lei pentru reabilitarea unei părţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.