Cele mai citite
 


Olt: CJ se asociază cu Primăria Slatina pentru a administra spitalul judeţean
vineri, 1 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii judeţeni au aprobat joi asocierea cu Primăria Slatina în vederea administrării Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, şi anume pentru a finanţa împreună cheltuielile de funcţionare şi investiţiile unităţii sanitare.
Procedurile în vederea administrării comune a spitalului de către Primăria Slatina şi CJ Olt au început anul trecut şi asocierea a fost avizată favorabil şi de ministerele Sănătăţii şi Administraţiei şi Internelor.
Asocierea efectivă va fi făcută în momentul în care va exista şi o hotărâre a Consiliului Local Slatina în acest sens, hotărâre ce urmează a fi dezbătută în luna aprilie, în condiţiile în care există deja un acord exprimat de primărie la propunerea CJ Olt de administrare comună a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Prima investiţie comună a CJ Olt şi Primăriei Slatina la spitalul din oraş va fi modernizarea blocului materno-infantil, proiect de circa 20 milioane de lei.
În prezent, la spital este în curs de finalizare o investiţie a CJ Olt, derulată cu finanţare din fonduri europene, pentru modernizarea tuturor cabinetelor din ambulatoriul de specialitate şi dotarea cu aparatură medicală. Valoarea acestei investiţii este de aproximativ 3 milioane de euro. AGERPRES /(AS-Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.
Olt: A fost finalizată modernizarea şi echiparea ambulatoriului SJU Slatina Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a fost complet modernizat şi echipat datorită implementării unui proiect cu finanţare nerambursabilă în valoare de 19,6 milioane lei, potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu.
Olt: Investiţii de peste 10 milioane de euro în infrastructura socială din judeţ, prin POR Consiliul Judeţean (CJ) Olt a atras fonduri europene de peste 10 milioane de euro pentru îmbunătăţirea infrastructurii sociale din judeţ, majoritatea proiectelor implementate fiind deja finalizate, a anunţat, joi, consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Miruna Ginerică.
Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost inaugurat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, aflat în ultimii doi ani, în lucrări de reabilitare printr-un program derulat cu fonduri europene în valoare de aproape patru milioane lei, a fost inagurat joi de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt, instituţia care administrează unitatea...
Olt: Primăria Slatina vrea să investească 2,5 milioane în modernizarea spitalului din oraş Slatina, 25 ian /Agerpres/ - Primăria Slatina doreşte să investească 2,5 milioane de euro în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, cu condiţia ca municipalitatea să aibă dreptul de a administra şi de a lua decizii în spital în aceeaşi măsură ca şi Consiliul Judeţean Olt, a declarat, marţi, într-o...
Olt: Consiliul Judeţean alocă fonduri pentru modernizarea UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat joi documentaţia pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.