Cele mai citite
 


Argeş: Un bărbat s-a aruncat de la etajul al şaselea al spitalului de urgenţă din Piteşti
vineri, 1 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit joi după ce s-a aruncat de la etajul al şaselea al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, cazul fiind anchetat de poliţişti.
Din primele verificări a rezultat că bărbatul, cu domiciliul stabil în oraşul Ştefăneşti, era internat într-una dintre secţiile spitalului, a anunţat agentul principal Laura Folea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.
"Persoana în cauză s-a aruncat, din motive încă necunoscute, de la geamul unui grup sanitar, aflat la etajul a şaselea al imobilului", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
Bărbatul a supravieţuit iniţial impactului cu solul şi a fost transportat la Camera de Primiri Urgenţe, unde a murit în timpul manevrelor de resuscitare.
Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului, varianta cea mai plauzibilă fiind cea a unei sinucideri. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Anchetă în cazul unei femei care a murit în curtea unui spital din Piteşti O femeie a murit, joi, în curtea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului.
Argeş: Peste 20 de elevi de la o şcoală din Piteşti sunt în continuare internaţi cu toxiinfecţie alimentară Peste 20 de elevi de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti sunt în continuare internaţi, miercuri, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.
Argeş: 26 de copii de la o şcoală din Piteşti, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară; jumătate au fost internaţi Zeci de copii, elevi la aceeaşi şcoală din Piteşti, s-au prezentat în ultimele 24 de ore la Spitalul de Pediatrie cu simptome de toxiinfecţie alimentară, jumătate dintre ei fiind internaţi.
Argeş: Organizaţia "Salvaţi Copiii" a donat un ecograf performant secţiei de neonatologie a SJU din Piteşti Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat miercuri secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Piteşti un ecograf performant, în valoare de 20.000 de euro.
Argeş: Numărul elevilor de la o şcoală din Piteşti care au ajuns la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns la 42 Numărul elevilor de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti care s-au prezentat la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns marţi la 42, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.
Argeş: Peste 20 de copii, toţi elevi ai aceleiaşi şcoli din Piteşti, internaţi cu toxiinfecţie alimentară Peste 20 de copii care prezentau simptome de toxiinfecţie alimentară, toţi elevi ai Şcolii Generale Ion Luca Caragiale din Piteşti, sunt internaţi duminică la Spitalul de Pediatrie Piteşti şi Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar un pacient a fost transferat la Bucureşti la solicitarea familiei.