Cele mai citite
 


Liviu Dragnea: PSD dezaprobă desfiinţarea spitalelor
vineri, 1 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Partidul Social Democrat (PSD) nu este de acord cu desfiinţarea spitalelor şi transformarea lor în cămine de bătrâni, a declarat, joi, la Zalău, secretarul general al acestei formaţiuni, Liviu Dragnea.
"PSD nu este de acord cu închiderea spitalelor din România. Numărul de paturi nu este mai mare decât numărul românilor care au nevoie să meargă la spital. Este ca şi cum au adoptat un act normativ în care spun că trebuie să te îmbolnăveşti după grafic", a precizat Liviu Dragnea.
În opinia secretarului general al PSD, închiderea spitalelor este o ''acţiune criminală". El a menţionat că social-democraţii vor reînfiinţa aceste spitale într-o viitoare guvernare.
Liviu Dragnea a fost prezent, joi, la Zalău, într-o vizită de lucru, în cadrul unui turneu organizat în Transilvania. AGERPRES/(A - Sebastian Olaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
PSD: Deciziile de desfiinţare şi comasare a spitalelor - o măsură care aruncă definitiv în haos sistemul sanitar Partidul Social Democrat dezaprobă deciziile 'arbitare şi incorecte' ale Ministerului Sănătăţii privind reorganizarea spitalelor, se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES de Departamentul de Sănătate al PSD.
Marian Oprişan (PSD): După alegeri vom redeschide unităţile spitaliceşti Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan (PSD), a declarat, joi, că nu este de acord cu modalitatea în care Ministerul Sănătăţii a înţeles să comaseze sau să desfiinţeze spitalele din România.
PSD îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia dramatică în care se află bolnavii de cancer din România Partidul Social Democrat îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia dramatică în care se află bolnavii de cancer din România şi totodată condamnă indiferenţa, iresponsabilitatea şi aroganţa cu care noul guvern tratează această problemă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, dr. Graţiela Drăghici...
Botoşani: Senatorul Viorel Marcu îi cere ministrului Sănătăţii să renunţe la reorganizarea spitalelor Botoşani, 22 feb /Agerpres/ - Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Gheorghe Marcu, cere ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, să renunţe la măsura reorganizării spitalelor. Marcu susţine că spitalele din judeţul Botoşani, care sunt incluse în programul...
PSD susţine introducerea coplăţii, însă invocă necesitatea unor soluţii compensatorii şi alternative Partidul Social Democrat susţine introducerea coplăţii în sistemul public de sănătate ca principiu de îmbunătăţire a relaţiilor dintre medic şi pacient, însă invocă necesitatea elaborării de către Guvern a unui set de soluţii compensatorii, a declarat joi fostul consilier în Ministerul Sănătăţii Alexandru...
Adrian Năstase: PSD nu trebuie să-şi uite identitatea Partidul Social Democrat trebuie să-şi păstreze identitatea dacă vrea să reuşească la viitoarele alegeri, a declarat sâmbătă, de la tribuna Consiliului Naţional al partidului, preşedintele acestui for de conducere, Adrian Năstase.