Cele mai citite
 


Sălaj: Nereguli la cabinetele medicale din judeţ
vineri, 1 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de nouă din cele 11 cabinete medicale din Sălaj verificate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj în acest an au fost depistate cu neconformităţi, conform datelor furnizate de instituţia menţionată.
"În perioada ianuarie - martie, Direcţia de Control în Sănătate Publică din cadrul DSP Sălaj, prin personalul de specialitate, a verificat 11 cabinete medicale. Nouă cabinete au fost depistate cu neconformităţi. Din cele nouă cabinete, unul este din mediul rural, acestuia fiindu-i aplicată o amendă contravenţională în valoare de 500 de lei. Celorlalte 8 le-au fost aplicate avertismente cu termene de remediere", a declarat joi, pentru AGERPRES, Mihai Cheşeli, purtătorul de cuvânt al instituţiei.
Potrivit sursei citate, printre problemele constatate se numără nerespectarea Programului Naţional de Imunizări, structura funcţională necorespunzătoare sau neamenajarea depozitului intermediar de deşeuri. AGERPRES/(A-Sebastian Olaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Lipsă de cabinete stomatologice în mediul rural Un total de 24 dintre cele 57 de comune ale judeţului Sălaj nu au cabinete stomatologice, 14 comune nu au farmacii sau puncte farmaceutice iar şase dintre ele nu au medic de familie, relevă datele prezentate joi de Ligia Marincaş, şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, în şedinţa lunară a comitetului...
Sălaj: Nereguli în apărarea contra incendiilor, în toate spitalele din judeţ Un total 87 de nereguli au fost constatate în toate cele 11 unităţi sanitare cu paturi din Sălaj la controalele efectuate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Porolissum' şi Direcţia de Sănătate Publică a judeţului.
Sălaj: Şeful Serviciului de Ambulanţă, destituit din funcţie Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, Ioan Cordea, a fost destituit din funcţie de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, după ce rezultatele unui control efectuat de specialişti din cadrul Ministerului Sănătăţii (MS) şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) la Staţia de Ambulanţă...
Sălaj: Cabinete medicale de familie în aproape toate comunele din judeţ Aproape toate cele 57 de comune din Sălaj au cabinete medicale de familie funcţionale, în unele cazuri existând posibilitatea venirii unui al doilea medic în comună, potrivit unei informări făcute joi de directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, Ligia Marincaş.
Societatea de Stomatologie Estetică va înfiinţa 10 cabinete pentru grupuri vulnerabile Societatea de Stomatologie Estetică din România va înfiinţa în următoarele 12 luni zece cabinete de medicină dentară în mediul rural şi urban în cadrul proiectului "DENS - Dezvoltarea EcoNomiei Sociale".
Sălaj: 46 de cabinete de medicină dentară din judeţ au încheiat contracte cu CAS Peste 50 de medici stomatologi ce lucrează în 46 de cabinete de pe raza întregului judeţ Sălaj au semnat contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) pentru prestarea de servicii stomatologice, suma pusă la dispoziţie pentru anul în curs fiind aproape 900.000 de lei.