Cele mai citite
 


Circulaţia metroului între Obor şi Piaţa Victoriei oprită 30 de minute, din cauza unei tentative de suicid
luni, 4 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Circulaţia metroului între Bucur Obor şi Piaţa Victoriei a fost oprită duminică dimineaţă, timp de jumătate de oră, între 10.55 şi 11.20, din cauza unei tentative de suicid.
'Este vorba despre o tentativă de suicid. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului, în staţia Ştefan cel Mare. Au intervenit salvatorii Metroului şi apoi SMURD şi bărbatul, care a fost rănit, a fost transportat la spital. Circulaţia metroului a fost oprită timp de circa jumătate de oră, mai exact între 10.55 şi 11.20', a declarat, la un post privat de televiziune, Gheorghe Udrişte, directorul general al Metrorex.AGERPRES/(AS-Nicoleta Gherasi)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Băiatul din Ungheni, cu tentativă de suicid, se află la terapie intensivă Băieţelul de 11 ani care a fost adus de un echipaj SMURD, la Spitalul 'Bagdasar Arseni', ca urmare unei tentative de suicid se află la terapie intensivă.
Iaşi: Tentativă de suicid la 89 de ani, din cauza diminuării pensiilor Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi au constatat cu surprindere că două femei în vârstă au decis să îşi pună capăt zilelor de teamă că vor muri de foame.
Galaţi: Tentativă de suicid în penitenciar Un deţinut din Penitenciarul Galaţi, condamnat la cinci ani şi două luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a încercat să se sinucidă prin spânzurare, se arată într-un comunicat transmis marţi de purtătorul de cuvânt al instituţiei, subcomisar Safta Bratulea.
Risc sporit de sinucideri la persoanele obeze care au suferit o intervenţie chirugicală bariatrică (studiu) Persoanele obeze care au suferit o intervenţie chirurgicală bariatrică pentru a pierde din greutate prezintă un risc cu 50% mai mare de a avea tentativă de suicid decât înainte de intervenţie, conform unui studiu publicat miercuri în revista medicală americană 'JAMA Surgery', informează agenţia France...
Iaşi: Deţinutul cu dublă tentativă de suicid a murit Un deţinut de la Penitenciarul din Botoşani, adus la Spitalul Universitar 'Sfântul Spiridon' din Iaşi cu gâtul tăiat, a murit după ce a sărit de la primul etaj al Clinicii ORL.
Sibiu: Starea omului de afaceri Ilie Vonica este foarte gravă după tentativa de suicid Starea de sănătate a omului de afaceri Ilie Vonica, patronul Grupului de firme Polisano, este foarte gravă, acesta aflându-se în operaţie de mai bine de două ore cu ruptură de vase mari de sânge, au declarat marţi, pentru AGERPRES, surse medicale.