Cele mai citite
 


Prahova: Explozie urmată de incendiu la o casă din comuna Băneşti
luni, 4 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O explozie urmată de un incendiu a avut loc duminică la o casă particulară din comuna prahoveană Băneşti, o persoană care a suferit arsuri fiind transportată la spital.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Marina Dinu, în urma deflagraţiei a izbucnit un incendiu care a cuprins acoperişul casei, pompierii intervenind pentru stingerea focului cu două autospeciale cu apă şi spumă.
Un bărbat de 57 de ani a suferit arsuri pe faţă şi pe membrele inferioare, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.
Reprezentantul ISU a spus că, cel mai probabil, explozia a fost cauzată de o acumulare de gaze la un convector folosit pentru încălzirea locuinţei. AGERPRES/(AS-Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Alimentarea cu apă din sursa contaminată, oprită total la Breaza; ISU asigură apa potabilă Ploieşti, 15 feb/ Agerpres/- Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova şi operatorul Hidro Prahova continuă să asigure transportul de apă potabilă cu cisterne în oraşul Breaza, în condiţiile în care autorităţile au oprit total alimentarea cu apă din sursa contaminată cu bacteria Clostridium...
Prahova: Cinci din cei şase răniţi în explozia de la Petrobrazi rămân internaţi Cinci din cele şase persoane care au fost rănite în explozia produsă, vineri, la Rafinăria Petrobrazi din municipiul Ploieşti rămân internate în spital, acestea având arsuri de gradele II şi III la nivelul feţei şi mâinilor.
Prahova: Incendiu la o magazie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ploieşti, 27 feb /Agerpres/- Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la o magazie de la etajul cinci al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, echipamentele aflate în incinta acesteia arzând mocnit.
Prahova: Încă două autospeciale noi în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a primit, joi, două noi autospeciale de intervenţie de mici dimensiuni, acestea fiind achiziţionate prin intermediul proiectului 'Achiziţie echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii...
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Prahova: Explozie într-un bloc de locuinţe din Ploieşti O explozie a avut loc vineri într-un bloc din municipiul Ploieşti, o persoană fiind transportată la spital cu arsuri uşoare pe braţe şi faţă.