Cele mai citite
 


Vaslui: Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL îi cere demisia prefectului
luni, 4 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a PDL, deputatul Dan Marian, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că solicită public demisia prefectului de Vaslui, Levente Csaba Szekely, deoarece nu a intervenit la Ministerul Sănătăţii pentru a salva de la închidere Spitalul Orăşenesc Negreşti.
'Nu am identificat niciun moment în care prefectul ar fi încercat să explice la Ministerul Sănătăţii, condus de un coleg de partid şi unde ar fi avut acces mai facil, cel puţin ipotetic, necesitatea rămânerii în viaţă a Spitalului Negreşti. Analizând activitatea prefectului judeţului Vaslui de la numirea sa în funcţie, nu cred că putem vorbi de o bună reprezentare în teritoriu. Nu a organizat nicio conferinţă de presă prin care să popularizeze activitatea şi programele guvernului. Domnia sa este ca şi inexistent. Pentru asta, solicit public demisia din funcţie a prefectului de Vaslui. Voi informa şi conducerea centrală a PDL şi pe primul-ministru cu privire la solicitarea mea', a declarat deputatul Dan Marian.
Prefectul judeţului Vaslui, Levente Csaba Szekely, susţine că nu îşi va da demisia, pentru că nu are motive.
'Este o diversiune ieftină. El (Dan Marian - n.r.) vrea să scape de responsabilitate după ce le-a promis oamenilor de acolo că nu se va închide spitalul şi le-a spus să stea liniştiţi. Eu sunt reprezentantul guvernului în teritoriu şi nu am cum să nu fiu de acord cu ce face guvernul. Mai mult, măsura închiderii a fost aprobată de guvern', a declarat duminică, pentru AGERPRES, prefectul Levente Csaba Szekely.
Prefectul judeţului Vaslui a fost numit în funcţie acum un an, în urma negocierilor purtate la nivel central între PDL şi UDMR privind repartiţia funcţiilor de conducere la prefecturile din ţară. AGERPRES/ (A, AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Consiliul Judeţean refuză preluarea Spitalului de Urgenţe Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) Vaslui ar trebui să treacă începând cu data de 1 iulie de la Ministerul Sănătăţii la Consiliul Judeţean (CJ), numai că reprezentanţii acestei instituţii nu sunt de acord cu preluarea unităţii sanitare.
Primăria Vaslui va derula un proiect în valoare de 6 milioane de euro pentru reabilitarea unui spital Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că au fost demarate procedurile pentru începerea unui amplu proiect de reabilitare a clădirii în care funcţionează secţiile de Psihiatrie şi Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean Vaslui, proiect cu o valoare...
Dan Marian (PNL Vaslui): Amendamentele la buget pe care nu ne-au lăsat să le susţinem în comisii le prezentăm în plen Senatorii liberali de Vaslui, Dan Marian şi Nelu Tătaru, au anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă că amendamentele redactate la proiectul legii bugetului, pe care nu au fost lăsaţi să le susţină în comisii, le vor prezenta la dezbaterea în plen. Totodată, ei i-au solicitat preşedintelui PSD Vaslui...
Vaslui: Zeci de cadre medicale aşteaptă aprobare de la Ministerul Sănătăţii pentru a pleca în străinătate Aproximativ 90 de cadre medicale din judeţul Vaslui, care doresc să părăsească sistemul sanitar românesc pentru posturi mai bine plătite în străinătate, nu-şi pot onora contractele, din cauză că Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui nu le eliberează certificatul de conformitate de care au nevoie...
Raed Arafat afirmă că mai sunt cazuri medicale la care accesul e dificil în mai multe judeţe Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că mai sunt cazuri medicale la care accesul este dificil, înregistrându-se probleme probleme în judeţele Buzău, Călăraşi, Vaslui, Vrancea.
Vaslui: Aproximativ 1.800 de angajaţi din spitale au dat în judecată Ministerul Sănătăţii Reprezentanţii Sindicatului Sanitas din judeţul Vaslui au anunţat joi că aproximativ 1.800 de salariaţi din cele şapte spitale vasluiene au dat în judecată Ministerul Sănătăţii, nemulţumiţi de reducerile salariale cu 25 de procente.