Cele mai citite
 


Ovarul polichistic - www.Sensotv.ro
luni, 4 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video, Obstetrica - Ginecologie
 

 

 

Dr. Carmen Negoescu, medic primar specialist obstetrică - ginecologie la Spitalul Clinic "Panait Sârbu", Bucureşti vorbeşte despre ovarul polichistic.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medic de la Maternitatea Bucur, condamnat la şase luni închisoare cu suspendare pentru luare de mită Mircea Conea, medic primar obstetrică - ginecologie la Spitalul Sf. Ioan - Secţia Maternitatea Bucur, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Bucureşti la şase luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
Medici primari trimişi în judecată după ce o femeie a murit în timpul unei operaţii de cezariană Un medic primar de obstetrică ginecologie şi un medic specialist Anestezie-Terapie Intensivă (ATI) au fost trimişi în judecată pentru ucidere din culpă de procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul PÎCCJ, după ce o femeie a murit în timpul unei operaţii de cezariană.
UPDATE Medic de la Maternitatea Bucur, reţinut pentru mită Mircea Conea, medic primar obstetrică - ginecologie la Spitalul Sf. Ioan - Secţia Maternitatea Bucur, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Capitalei, după ce a fost prins luând mită 700 de lei pentru a efectua o operaţie cezariană.
Iaşi: Personalul medical de la Spitalul 'Elena Doamna' nu va fi acuzat de malpraxis în cazul Ciobanu Personalul medical de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Elena Doamna' nu este vinovat de malpraxis în cazul pacientei care în luna septembrie a născut un făt care era mort de mai bine de 24 de ore înainte de naştere, deşi în momentul internării medicii i-au dat asigurări că acesta este în viaţă...
Societatea de Ultrasonografie în Obstetrică şi Ginecologie va desfăşura o campanie privind sănătatea femeii Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică şi Ginecologie va susţine, începând cu luna februarie, campania de informare, educaţie şi comunicare medicală privind sănătatea femeii - "Zilele V - Protejează-ţi feminitatea!" care va cuprinde, pe lângă informare şi educaţie medicală, consult ginecologic...
Brăila: Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie intră în reabilitare Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Brăila intră în reabilitare şi modernizare începând de săptămâna viitoare, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.