Cele mai citite
 


Buzău: Spitalul Vintilă Vodă, transformat în azil, spital privat şi farmacie
luni, 4 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul spital Vintilă Vodă a fost transformat în azil de bătrâni iar spaţiile excedentare sunt destinate funcţionării unui spital privat şi a unei farmacii.
'Vom avea un azil de bătrâni cu 47 de locuri iar spaţiile excedentare sunt folosite de un spital privat cu 35 de paturi şi de o modernă farmacie', a declarat luni pentru AGERPRES primarul localităţii Vintilă Vodă, Constantin Petcu.
Potrivit sursei citate, autorităţile locale şi judeţene au asigurat locuri de muncă şi celor 50 de salariaţi de la fostul spital Vintilă Vodă.
'33 de salariaţi au fost preluaţi de azilul pentru bătrâni, trei de spitalul privat, un medic ginecolog şi celelalte asistente de Spitalul judeţean Buzău', a precizat Constantin Petcu.
El susţine că 'azilul de bătrâni amplasat în Munţii Buzăului este deja căutat de persoane vârstnice din întreaga ţară'.
În judeţul Buzău alte două unităţi spitaliceşti, Pătârlagele şi Pârscov, cu peste 90 de salariaţi, se află în proces de restructurare. AGERPRES /(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Medicii din spitalele restructurate ar putea fi trimişi în şomaj Cele aproape 60 de cadre medicale de la trei unităţi spitaliceşti din judeţul Buzău intrate în restructurare ar putea intra în şomaj.
Ministerul Sănătăţii a cerut CJ Buzău să ia măsuri împotriva persoanelor care au permis legarea copiilor de paturi Ministerul Sănătăţii a solicitat Consiliului Judeţean Buzău să ia măsuri împotriva persoanelor care au permis ca mai mulţi copii să fie legaţi de pat la Spitalul Judeţean Buzău şi a avertizat că astfel de practici nu sunt acceptate, a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat...
Colegiul Medicilor din România califică drept 'superficială' ancheta de la Spitalul judeţean Buzău Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din România (CMR) consideră ''superficială'' ancheta care s-a desfăşurat la secţia de pediatrie a Spitalului judeţean Buzău şi respinge ''cu fermitate'' încercarea de a se transfera întreaga responsabilitate asupra corpului medical.
Buzău: Prelevare de organe de la un bărbat în moarte cerebrală pentru tratarea victimelor incendiului din Capitală Medicii de la Spitalul Judeţean Buzău şi o echipă venită de la Bucureşti au prelevat, sâmbătă, piele şi alte organe de la un buzoian în vârstă de 64 de ani aflat de două zile în moarte cerebrală, acestea urmând a fi folosite pentru tratarea arsurilor victimelor exploziei din Capitală.
Buzău: Prelevare de organe de la un bărbat decedat în timpul unei acţiuni de salvare O echipă de prelevare de organe condusă de medicul Radu Zamfir, asistat de cei doi medici de la Spitalul Judeţean Buzău - Adrian Zoican, coordonatorul UPU-SMURD şi anestezistul Victor Ioniţă - au prelevat azi-noapte organe de la un bărbat de 56 de ani, intrat, miercuri, în moarte cerebrală.
Buzău: Ultimii bolnavi internaţi la fostul spital din Pârscov, transferaţi la trei unităţi spitaliceşti Ultimii opt bolnavi internaţi în fostul spital Pârscov au fost transferaţi marţi la trei unităţi spitaliceşti din judeţul Buzău.