Cele mai citite
 


CNAS precizează că cererea medicilor de suspendare a contractului-cadru pe 2011 - 2012 a fost respinsă de CAB
luni, 4 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cererea de suspendare a contractului-cadru 2011 - 2012 a fost respinsă pe 1 aprilie de Curtea de Apel Bucureşti, a informat, luni, printr-un comunicat de presă, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.
Potrivit sursei citate, Societatea Naţională de Medicina Familiei şi 16 medici de familie au angajat o casă de avocatură, care a depus în justiţie cererea de suspendare a contractului-cadru 2011 - 2012. Soluţia Curţii de Apel Bucureşti în dosarul 789/2/2011 a fost aceea că respinge ca nefondată cererea de suspendare.
Dosarul nr. 789/2/2011 aflat pe rolul acestei instanţe de judecată la Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal se referă la suspendarea Hotărârii de Guvern 1389/2010 pentru aprobarea contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2011 - 2012. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Asociaţia Dăruieşte Viaţă a dat în judecată Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Asociaţia Dăruieşte Viaţă anunţă că a dat în judecată Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), susţinând că pacienţii bolnavi de cancer "sunt nevoiţi să aştepte şi trei luni ca să primească un medicament prescris de către medicul curant sau aprobarea pentru un PET/CT".
CNAS a făcut demersurile necesare punerii în executare a sentinţei privind cei 7 pacienţi bolnavi de cancer Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a întreprins demersurile necesare pentru punerea în executare a sentinţei pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti cu privire la acordarea celor şapte pacienţi bolnavi de cancer a unor tratamente în regim de compensare 100% care nu sunt cuprinse în lista de medicamente...
Curtea de Apel Bucureşti obligă CNAS să ofere gratuit medicamente unor bolnavi de cancer Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis miercuri ca Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) să ofere gratuit medicamente noi către şapte bolnavi de cancer.
CNAS a achiziţionat servicii de colectare şi prelucrare a datelor pentru decontarea serviciilor medicale spitaliceşti Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a achiziţionat de la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti servicii privind colectarea, prelucrarea datelor şi elaborarea rapoartelor în vederea decontării serviciilor medicale spitaliceşti, potrivit...
CNAS precizează că a avut mai multe consultări cu medicii de familie privind noul Contract-cadru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a precizat, miercuri, că a avut mai multe runde de consultări cu Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) şi Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie pe tema Contractului-cadru şi a normelor de aplicare a acestuia, încă din luna octombrie...
PM Ponta: Casa Naţională de Asigurări de Sănătate nu se desfiinţează, se reorganizează sistemul de sănătate Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) nu se va desfiinţa, însă sistemul de sănătate va fi reorganizat astfel încât Casele judeţene de sănătate să îşi reducă cheltuielile de personal şi de bunuri şi servicii, a anunţat joi premierul Victor Ponta.