Cele mai citite
 


Comunicat de presă - CNAS
luni, 4 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
A fost respinsă cererea de suspendare a Contractului Cadru 2011-2012
Societatea Naţională de Medicina Familiei şi 16 medici de familie au angajat o Casă de avocatură, care a depus in justiţie cererea de suspendare a Contractului Cadru 2011-2012.
Soluţia Curţii de Apel Bucureşti, în Dosarul nr. 789/2/2011, a fost că respinge ca nefondată cererea în ziua de 01.04.2011
Dosarul nr. 789/2/2011 aflat pe rolul acestei instanţe de judecată la Secţia a -VIII-a contencios administrativ şi fiscal, se referă la suspendarea Hotărârii de Guvern nr. 1389/2010 pentru aprobarea Contractului Cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2011-2012 şi a fost formulată de reclamanţii :
Societatea Naţională de Medicina Familiei/ Medicină Generală şi 16 medici de familie în contradictoriu cu pârâţii :
Guvernul României , Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii în calitate de intervenient în nume propriu.
Biroul de presă
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Asociaţia Dăruieşte Viaţă a dat în judecată Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Asociaţia Dăruieşte Viaţă anunţă că a dat în judecată Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), susţinând că pacienţii bolnavi de cancer "sunt nevoiţi să aştepte şi trei luni ca să primească un medicament prescris de către medicul curant sau aprobarea pentru un PET/CT".
CNAS precizează că cererea medicilor de suspendare a contractului-cadru pe 2011 - 2012 a fost respinsă de CAB Cererea de suspendare a contractului-cadru 2011 - 2012 a fost respinsă pe 1 aprilie de Curtea de Apel Bucureşti, a informat, luni, printr-un comunicat de presă, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.
CNAS: Vor fi introduse noi sub-programe în sprijinul bolnavilor de cancer Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii au în vedere dezvoltarea Programului de oncologie şi introducerea unor sub-programe noi, care să vină în sprijinul bolnavilor de cancer, atât copii cât şi adulţi, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă organizată de Asociaţia Pavel...
Radu Ţibichi (CNAS): Se lucrează la o cartografiere a serviciilor medicale Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, împreună cu Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Şcoala Naţională de Sănătate Publică, va realiza până la sfârşitul anului o cartografiere a serviciilor de sănătate, a declarat marţi preşedintele CNAS, Radu Ţibichi.
CNAS precizează că a avut mai multe consultări cu medicii de familie privind noul Contract-cadru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a precizat, miercuri, că a avut mai multe runde de consultări cu Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) şi Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie pe tema Contractului-cadru şi a normelor de aplicare a acestuia, încă din luna octombrie...
CNAS a achiziţionat servicii de colectare şi prelucrare a datelor pentru decontarea serviciilor medicale spitaliceşti Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a achiziţionat de la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti servicii privind colectarea, prelucrarea datelor şi elaborarea rapoartelor în vederea decontării serviciilor medicale spitaliceşti, potrivit...