Cele mai citite
 


DSP Gorj aşteaptă fondurile pentru achiziţionarea laptelui praf
luni, 4 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj nu a primit până în prezent fondurile necesare pentru achiziţionarea laptelui praf pentru bebeluşii din judeţ, situaţia durând de aproximativ o lună, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.
Potrivit acesteia, cu toate că reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au anunţat încă de acum două săptămâni că vor fi alocaţi banii pentru achiziţionarea laptelui praf, instituţia gorjeană nu a primit nimic până în prezent.
Situaţia bebeluşilor din judeţ este destul de dificilă, a arătat aceasta, dat fiind că mare parte din nou-născuţi nu au primit nici în luna martie cutiile de lapte praf cuvenite, ultimele doze existente în stocul DSP Gorj fiind împărţite bebeluşilor cu probleme. Dacă fondurile pentru laptele praf nu vor ajunge în perioada următoare în judeţ, aprilie va fi cea de-a doua lună în care nou-născuţii nu primesc dozele cuvenite.
"Până acum nu am primit nimic, aşteptăm şi noi ca şi familiile bebeluşilor. Ultimele cutii pe care le-am avut în depozit, circa o mie, le-am dat la sfârşitul lunii februarie bebeluşilor din centrele de plasament şi celor care nu pot fi alimentaţi natural. În momentul în care vom primi banii, vom trece la achiziţionarea imediată a laptelui praf", a precizat Elena Piţian.
O situaţie asemănătoare a avut loc în vara anului trecut, atunci când sute de bebeluşi din judeţ nu au primit laptele praf timp de o lună din cauza unei neînţelegeri privind modalitatea de achiziţionare a produsului. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: DSP are asigurat necesarul de lapte praf şi pentru începutul anului viitor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj are asigurat necesarul de lapte praf pentru bebeluşii din judeţ atât pentru sfârşitul acestui an, cât şi pentru primele luni al anului viitor, a declarat joi, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.
Gorj: DSP a primit banii pentru achiziţionarea laptelui praf pentru bebeluşi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a primit banii necesari pentru achiziţionarea cutiilor de lapte praf destinate bebeluşilor din judeţ după ce, timp de aproximativ două luni, familiile beneficiare nu au intrat în posesia dozelor respective din cauza lipsei fondurilor.
Gorj: Stocul de lapte praf destinat bebeluşilor a fost epuizat Târgu-Jiu, 8 mar/Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a epuizat stocul de lapte praf destinat nou-născuţilor din judeţ, reprezentanţii instituţiei declarând că vor relua procedura de achiziţie a produsului după ce Ministerul Sănătăţii va aloca banii necesari.
Gorj: Laptele praf pentru luna august, asigurat până la sfârşitul săptămânii Laptele praf necesar pentru luna august va ajunge în depozitele Direcţiei de Sănătate Publică Gorj până la sfârşitul acestei săptămâni, urmând ca, de săptămâna viitoare, să fie distribuit mamelor cu nou-născuţi, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, şeful Direcţiei Publice de Protecţie Socială...
Suceava: DSP solicită Ministerului Sănătăţii suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat sugarilor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a solicitat Ministerului Sănătăţii (MS) suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat alimentaţiei sugarilor care nu beneficiază de lapte matern, a declarat presei, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei sucevene, Adrian Popescu.
Gorj: Bebeluşii născuţi în perioada februarie-iunie vor fi vaccinaţi în iulie Târgu-Jiu, 1 iul /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj va demara, începând de săptămâna viitoare, campania de vaccinare şi recuperare la vaccinare a tuturor copiilor care au fost născuţi în perioada februarie-iunie şi nu au fost vaccinaţi în maternitate, a declarat joi, purtătorul de cuvânt...