Cele mai citite
 


Cursuri de comunicare pentru cadrele medicale
joi, 2 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Botoşani, 2 iul /Agerpres/ - Cadrele medicale ale Spitalului Judeţean “Mavromati” au fost nevoite să urmeze un curs de comunicare, după ce pacienţii s-au plâns de atitudinea acestora. Cursul a fost organizat la finalul unui sondaj realizat de conducerea spitalului în rândul bolnavilor.

“Am discutat cu personalul de la nivelul fiecărei secţii din spital, am făcut cursuri de comunicare pe categorii de personal, respectiv cu asistenţii medicali, infirmierii şi personalul de la curăţenie. Instruirea a constat în formarea de abilităţi de comunicare. Bolnavii au nevoie de comunicare, dar nu întotdeauna primesc asta”, a declarat directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean, Corina Costaş, care pune lipsa de comunicare a cadrelor medicale şi a infirmierelor pe seama volumului mare de muncă.

Bolnavii din Spitalul Judeţean mai sunt nemulţumiţi şi de felul în care arată grupurile sanitare din unitate, dar şi de aglomeraţia de la cabinetele Policlinicii. Potrivit conducerii spitalului, la chestionare au răspuns 320 de asiguraţi, cu vârsta între 18 şi 70 de ani. AGERPRES/(Cristian Lupaşcu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
"Nu agresaţi cadrele medicale" - campanie lansată de federaţia SANITAS Federaţia SANITAS a lansat luni campania "Nu agresaţi cadrele medicale", care are ca obiectiv principal adoptarea unui act legislativ care să apere corpul medical şi care să descurajeze violenţa de orice natură - fizică sau verbală.
Cluj: Locuri de muncă în străinătate pentru medici şi asistenţi, la târgul 'Cariere în alb' Cadrele medicale şi asistenţii din zona Transilvaniei au fost ofertaţi la un târg de locuri de muncă organizat duminică la Cluj cu slujbe plătite cu mii de euro şi posibilitatea de a se stabili în străinătate.
Covasna: Locurile de muncă şi serviciile medicale, în topul nemulţumirilor cetăţenilor din judeţ - sondaj UDMR Lipsa locurilor de muncă şi calitatea serviciilor medicale, nivelul pensiilor şi salariilor, situaţia drumurilor şi podurilor sunt pe primele locuri în topul nemulţumirilor cetăţenilor din judeţul Covasna, în timp ce problemele care ţin de identitatea maghiară sunt pe locurile următoare, relevă un sondaj...
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Mehedinţi: Cadrele medicale din Drobeta Turnu Severin nu sistează activitatea pe durata protestului din sănătate Cadrele medicale din unităţile spitaliceşti şi din reţeaua de policlinici din Drobeta Turnu Severin nu vor sista luni activitatea de asistenţă medicală între orele 8:00 şi 10:00.
Vaslui: Asistenţii medicali învaţă limbi străine pentru a pleca la muncă peste hotare O parte dintre asistenţii medicali din judeţul Vaslui s-au înscris la cursuri intensive de limbi străine, deoarece doresc să aibă prioritate la angajările în străinătate.