Cele mai citite
 


Vrancea: Donaţie a Clubului Rotary pentru spitalele din Focşani şi Panciu
luni, 4 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţi ai Clubul Rotary Focşani au donat, luni, patru aparate de monitorizare a respiraţiei bebeluşilor Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din municipiu.
Valoarea acestor aparate este de câteva sute de dolari, iar ele vor ajunge în Secţiile de pediatrie şi nou-născuţi ale spitalului.
Şi Spitalul din Panciu a primit un astfel de aparat de monitorizare, cu care va fi dotată Secţia de Nou-Născuţi.
Din partea Clubului Rotary Focşani au fost prezenţi oamenii de afaceri Marius Ulmeteanu, Rodica Dinuţă şi Doru Simiz.
'Ne bucurăm că putem face această donaţie spitalului judeţean şi încercăm să fim alături de această instituţie pentru a putea face cât mai multe lucruri bune pentru comunitate', a declarat Marius Ulmeteanu.
Managerul unităţii spitaliceşti din Focşani, medicul Nicolae Moise, le-a mulţumit celor de la clubul Rotary pentru donaţia făcută.
'Noi am mai primit ajutoare din partea lor şi sper să avem o colaborare cât mai bună, pentru că sunt singurii din Vrancea care au oferit, până la ora actuală, ajutoare Spitalului Judeţean', a declarat medicul Nicolae Moise. AGERPRES/(A - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: 41 de medici, chemaţi în instanţă de conducerea Spitalului Judeţean Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani a acţionat în instanţă 41 de medici care nu au fost de acord cu decizia Curţii de Conturi prin care aceştia trebuiau să înapoieze contravaloarea bonurilor de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010.
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: Medici obligaţi să returneze bonurile de masă pentru gărzi 80 de medici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din municipiul Focşani trebuie să returneze bonurile de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010 în urma unei decizii a Curţii de Conturi.
Vrancea: Saloane modernizate în Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Patru saloane din cadrul Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani au fost renovate complet cu sprijinul Clubului Rotary, dar şi al altor sponsori, a arătat, luni, Dumitru Ducan, preşedintele clubului din Focşani.