Cele mai citite
 


Buzău: Primăria oraşului Pătârlagele atacă în justiţie decizia de închidere a spitalului
miercuri, 6 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria oraşului Pătârlagele a atacat, luni, în justiţie, decizia de închidere a spitalului din localitate, unitate sanitară cu 30 de paturi.
'Am demarat acţiunea judecătorească pe baza mandatului încredinţat în unanimitate de toţi cei 15 consilieri locali la ultima şedinţă a Consiliului local orăşenesc. Spitalul era subordonat primăriei, singura instituţie abilitată să dispună închiderea sa', a declarat, marţi, pentru Agerpres, Ion Gherghiceanu, primarul oraşului Pătârlagele.
Potrivit sursei citate, spitalul care şi-a închis porţile pe 1 aprilie, avea 30 de paturi, dispunea de 32 de angajaţi şi deservea o populaţie de peste 35.000 de locuitori. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Reducerea numărului de paturi va determina închiderea unor spitale, spune deputatul George Scutaru (PNL) Preşedintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, a declarat, marţi, că 'diminuarea paturilor finanţate la spitalele din Buzău, Râmnicu Sărat şi Nehoiu va pune în pericol buna funcţionare a acestora", el adăugând că s-ar putea ajunge chiar şi la închiderea unora dintre acestea.
Buzău: Constatări ale comisiei de anchetă în cazul copiilor legaţi de paturi la Spitalul Judeţean În cazul copiilor legaţi de paturi în Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău, comisia de anchetă a Consiliului Judeţean a constatat "mai multe încălcări ale prevederilor legale" şi a cerut conducerii unităţii spitaliceşti "sancţionarea de urgenţă" a celor implicaţi, "mergând până la desfacerea...
Buzău: Fundaţia FACIAS cere Parchetului să se autosesizeze în cazul copiilor legaţi de paturi Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) cere Parchetului să se autosesizeze în cazul copiilor legaţi de paturi de la Spitalul Judeţean din Buzău.
Buzău: Sancţiuni la Spitalul judeţean în scandalul copiilor legaţi de paturi Medicul şef de secţie şi asistenta şefă din secţia de pediatrie de la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău au fost înlocuiţi din funcţiile de conducere deţinute, iar asistenta medicală şi infirmiera de salon au fost sancţionate cu reducerea salariului cu 10% pe o perioadă de două luni, a anunţat marţi...
MS solicită CJ Buzău să ia măsuri împotriva celor care au permis legarea copiilor de paturi la Spitalul Judeţean Ministerul Sănătăţii a solicitat Consiliului Judeţean Buzău să ia măsuri aspre împotriva persoanelor care au permis să fie legaţi copiii internaţi la Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău.
Buzău:O nouă comisie de anchetă în urma scandalului de la Spitalul judeţean O comisie de anchetă a cazului copiilor legaţi de paturi de la Spitalul judeţean, formată şi din consilieri ai opoziţiei, a fost aprobată, joi, în şedinţa ordinară a CJ Buzău.