Cele mai citite
 


Neamţ: Donaţie în valoare de 100.000 euro la spitalul din Roman
miercuri, 6 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul municipal Roman este beneficiarul unei donaţii peste 100.000 euro, constând în paturi şi mobilier pentru saloane, acţiune caritabilă realizată de o fundaţie din oraşul italian Torino.
Primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu a declarat, pentru AGERPRES, că deputatul democrat-liberal Marius Neculai este cel care a înlesnit şi această donaţie.
'Nu este prima dată când spitalul primeşte donaţii, valoarea acestora fiind până în prezent de peste 500.000 euro', a declarat primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu.
De această dată au ajuns la spitalul din Roman peste 130 de paturi dotate cu saltele şi tot atâtea noptiere, care vor înlocui mobilierul vechi de câteva zeci de ani.
Anul trecut, Spitalul municipal Roman a beneficiat de donaţii în valoare de aproape 400.000 euro, ce au constat în lămpi pentru sălile de operaţii, echipamente medicale şi medicamente. AGERPRES/(AS - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Donaţii de mobilier şi echipamente medicale pentru Spitalul orăşenesc Orşova spitalul orăşenesc Orşova a primit miercuri o donaţie de sute de mii de euro din partea Asociaţiei umanitare româno-daneze "Marie Margarete" şi a Clubului Rotary.
Neamţ: ArcelorMittal a donat Spitalului municipal Roman aparatură şi echipamente medicale de 430.000 de dolari Fundaţia ArcelorMittal şi CURE, o organizaţie de caritate din Statele Unite, au făcut o donaţie de 430.000 de dolari către Spitalul municipal de urgenţă Roman.
Mureş: Donaţie de 250.000 lei pentru înfiinţarea secţiei de oncologie-hematologie pediatrică Spitalul Clinic Judeţean Mureş a primit ca donaţie din partea unei fundaţii suma de 250.000 lei pentru înfiinţarea secţiei de oncologie-hematologie pediatrică.
Neamţ: Aparatură medicală de 33.000 dolari donată secţiei de pediatrie a spitalului judeţean Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a primit o donaţie de aparatură medicală în valoare de 33.000 dolari.
Prahova: O nouă donaţie de paturi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti O donaţie de 36 de paturi acţionate mecanic şi 18 saltele a ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, din partea unei clinici medicale din Passau, Germania.
Bihor: Firmele orădene fac donaţii Centrului oncologic Firmele orădene continuă să facă donaţii Centrului Oncologic din Spitalul Clinic Municipal Oradea, inaugurat în decembrie 2012, din fonduri ale Ministerului Sănătăţii şi ale Consiliului Local.