Cele mai citite
 


PSD şi PNL au convocat CJ Ilfov pentru a discuta despre închiderea a două spitale din judeţ
miercuri, 6 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii judeţeni ai PNL şi PSD din Ilfov au convocat, marţi, o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Ilfov pentru găsirea unor soluţii în ceea ce priveşte închiderea Spitalului Orăşenesc "Dr.Maria Burghele" din Buftea şi Spitalului Comunal Periş, informează un comunicat de presă remis AGERPRES şi semnat de preşedintele PNL Ilfov, Marian Petrache.
Consilierii liberali şi social-democraţi consideră că decizia de închidere a celor două spitale reprezintă "un abuz incalificabil" al actualei puteri care manifestă "dispreţ" faţă de cetăţenii românii şi nu le respectă drepturile.
"Guvernarea Băsescu-Udrea-Boc a blocat, cu bună ştiinţă, accesul cetăţenilor la servicii medicale, ţinând cont că problema transportului public între localităţile din Ilfov şi Bucureşti nu este, încă, pe deplin, rezolvată. A scoate în stradă, pe targă, pacienţi care au nevoie de tratament, pentru a-i transporta la kilometri întregi distanţă, înseamnă a promova o politică anti-naţională, de batjocură la adresa românilor", a afirmat Petrache, potrivit comunicatului citat. AGERPRES/(AS - Cătălin Alexandru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputatul Horia Grama (PSD): Politica UDMR 'nu este de bun augur' pentru convieţuirea interetnică Preşedintele filialei PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a afirmat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că 'de 20 de ani UDMR cultivă separatismul', iar această politică 'nu este de bun augur' pentru convieţuirea interetnică.
PSD Târgu Mureş: E nefiresc ca PDL-UDMR să promoveze separarea etnică doar pentru un calcul electoral cinic Preşedintele PSD Târgu Mureş, dr. Dragoş Popa, a precizat, într-un comunicat de presă dat publicităţii miercuri, că a luat act de înţelegerea politică dintre PDL şi UDMR cu privire la UMF Târgu Mureş şi că este 'nefiresc' ca formaţiunile amintite să promoveze separarea pe criterii etnice 'doar pentru...
Declaraţie politică - Senator Alexandru-Petru Frătean (PSD) Liberalii încalcă Constituţia României prin proiectul legii prevenţiei
Declaraţie politică - Neviser Zaharcu (PSD Tulcea) Să facem front comun pentru stoparea scăderii natalităţii!
Remus Lăpuşan (PSD): Disputa de la UMF Târgu Mureş nu este academică, ci s-a transformat în dispută politică Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat, miercuri, că disputa de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş nu este de natură academică, ci a devenit o dispută politică.