Cele mai citite
 


Tulcea: PDL respinge acuzele PSD privind campania electorală din Horia
miercuri, 6 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Toate acuzaţiile aduse de conducerea PSD la adresa democrat-liberalilor în timpul campaniei electorale din Horia sunt nefondate, susţine şefa campaniei electorale a PDL, Anişoara Radu, care spune că membrii echipei sale de campanie au fost monitorizaţi tot timpul de social-democraţi.
'Sunt adepta campaniilor civilizate şi nu am recurs nici pe perioada campaniei mele electorale şi nici măcar acum la o campanie negativă la adresa contracandidaţilor. Nu-mi stă în caracter ca pe ultima sută de metri să recurg la agresarea fizică mai ales a unei femei. Susţin că aceasta a fost doar o strategie a PSD de a-şi transforma candidata într-o victimă', a declarat marţi pentru AGERPRES şefa campaniei electorale a PDL, Anişoara Radu.
Ea s-a arătat nemulţumită din cauza faptului că duminică, în timpul desfăşurării alegerilor, preotul din Horia a amintit la finele slujbei de incidentul din noaptea de vineri spre sâmbătă în timpul căruia candidata PSD la Primăria comunei a fost atacată de persoane necunoscute, apreciind că 'este ruşinos ca un preot să se implice în politică'.
'Noi (n.r. - membrii staffului de campanie al PDL) am fost agresaţi. Nu am făcut un pas în Horia fără să fim urmăriţi, filmaţi şi înregistraţi de PSD. (...) În ceea ce priveşte afirmaţiile potrivit cărora am fi efectuat un control pentru intimidare la cabinetul medicului de familie din satul Horia, vă asigur că în timpul ultimelor săptămâni CJAS nu a efectuat niciun control la acest cabinet şi se ştie că şi ieri (n.r. - luni) medicul s-a plimbat cu candidata PSD prin comună. Ba mai mult, medicul respectiv a eliberat adeverinţe pentru a solicita urna mobilă şi persoanelor care se puteau deplasa. Înţeleg totuşi supărarea sa, în condiţiile în care atunci când a fost verificat pe tema eliberării adeverinţelor pentru concediile medicale, au fost identificate nereguli şi a fost sancţionat cu amendă de 5.000 de lei. Dar acest control a avut loc în iunie 2010', a afirmat Anişoara Radu.
La finele săptămânii trecute, după ce candidata PSD, Constanţa Ion, a fost atacată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, senatorul social-democrat Trifon Belacurencu a acuzat membrii PDL că ar fi recurs la ameninţări la adresa medicului de familie din Horia, dar şi a altor membri ai echipei PSD.
Candidata social-democrată, Constanţa Ion, şi reprezentantul PDL, Petrică Golea, se vor confrunta la finele acestei săptămâni într-un nou tur de scrutin pentru Primăria comunei tulcene Horia, în urma primului tur, desfăşurat duminică, potrivit Prefecturii judeţului Tulcea, cei doi obţinând 333 de voturi şi, respectiv, 293 de voturi.
Funcţia de primar al comunei Horia a rămas vacantă după ce reprezentantul liberalilor, Horia Duţoiu, a fost condamnat prin sentinţă definitivă şi irevocabilă, în urma unei licitaţii organizate pentru concesionarea dreptului de exploatare a resurselor acvatice din lacul Horia. AGERPRES/(A-Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
PREZIDENŢIALE Tulcea: Consultaţiile medicale gratuite în campanie, motiv de dispută între ACL şi PSD Reprezentanţii Alianţei Creştin-Liberale (ACL) din Tulcea au preciza, joi, că doar au sprijinit societatea care a acordat consultaţii oftalmologice gratuite în judeţ şi îi acuză pe social-democraţi de 'fariseism', catalogând drept 'o mârşăvie' plângerea depusă la adresa lor la Biroul Electoral Judeţean...
Declaraţie politică - Neviser Zaharcu (PSD Tulcea) Să facem front comun pentru stoparea scăderii natalităţii!
Tulcea: Un consilier judeţean atrage atenţia în privinţa dezinsecţiei din spitale Un consilier judeţean PSD s-a arătat, miercuri, nemulţumit din cauza insectelor din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea.
Prima prelevare de organe la Spitalul judeţean de Urgenţă Tulcea La Spitalul de Urgenţă din Tulcea va avea loc, joi noaptea, prima prelevare de organe de la un donator din judeţ.
Tulcea: Parlamentarii PSD contestă reorganizarea spitalelor, propusă de Ministerul Sănătăţii Parlamentarii tulceni ai PSD se alătură demersurilor iniţiate atât de autorităţile sanitare, cât şi de primari şi autorităţi judeţene pentru ca intenţia Ministerului Sănătăţii privind reorganizarea sistemului spitalicesc să nu fie pusă în practică în judeţ.
Tulcea: CJ preia condiţionat Spitalul Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Tulcea (CJT) va prelua condiţionat în administrare Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiu, membrii Consiliului aprobând în şedinţa în plen de vineri o hotărâre privind constituirea Consiliului de Administraţie al unităţii spitaliceşti.