Cele mai citite
 


USR organizează evenimentul "Fraţii mai mari"
miercuri, 6 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Departamentul Cultural al Uniunii Studenţilor din România (USR) şi Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) vor organiza miercuri evenimentul caritabil muzical intitulat "Fraţii mai mari", în cadrul căruia va susţine un recital Ducu Bertzi, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele organizaţiei studenţeşti, Andrei Botez.
Potrivit acestuia, evenimentul vine în sprijinul proiectului cu acelaşi nume din cadrul Departamentului de Sănătate Publică (SCOPH), fiind unul dintre cele mai longevive proiecte ale Societăţii Studenţilor la Medicină din Bucureşti.
"Beneficiarii acestui eveniment sunt copiii de la Centrul de  primire şi evaluare urgenţe "Arlechino" din Bucureşti unde vor fi direcţionaţi banii obţinuţi din vânzarea biletelor şi sponsorizări", a precizat reprezentantul USR.
În cadrul evenimentului "Fraţii mai mari", în fiecare zi de sâmbătă, studenţii de la medicină petrec aproximativ două ore cu copiii din Centrul Arlechino, desfăşurând activităţi precum: jocuri interactive, desenat, modelaj, construcţii din piese de lego, colaje, atelier de păpuşi, origami, crearea de jucării din baloane, lecţii de igienă, de dans sau de engleză, plimbări în parc, vizite la muzee, vizionarea de spectacole de circ. AGERPRES/(AS - Roberto Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Studenţii derulează o campanie de donare de sânge la Rectoratul Universităţii Politehnica din Bucureşti Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) derulează o campanie de donare de sânge, de luni până vineri, la Rectoratul Univeristăţii Politehnica din Bucureşti.
Studenţii de la Medicină Dentară, cursuri de profilaxie dentară în toate şcolile din Târgu Mureş, în cadrul UniFEST Peste 100 de studenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş vor ţine cursuri de profilaxie dentară în toate şcolile din Târgu Mureş pe parcursul Festivalului Naţional Studenţesc 'UniFEST', care se derulează de luni până sâmbătă.
Studenţii organizează o campanie de donare de sânge Uniunea Studenţilor din România (USR), Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB), în colaborare cu Institutul de Hematologie Transfuzională Bucureşti, vor organiza în perioada 21-22 februarie 2011 o nouă ediţie a Campaniei de donare benevolă 'Donează cu Dragoste!'.
Iohannis: România poate fi furnizoare de expertiză pe sistemul de supraveghere a gripei, urgenţe sau legislaţia antifumat România poate fi furnizoare de expertiză în ceea ce priveşte sistemul de supraveghere a gripei, urgenţele sau legislaţia antifumat, a afirmat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis.
Ambasadorul Saint Paul: Studenţii francezi din România contribuie enorm la schimbarea imaginii ţării în Franţa Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Francois Saint Paul, a declarat miercuri că sănătatea reprezintă un domeniu-cheie şi că studenţii francezi care studiază în România contribuie la schimbarea imaginii ţării noastre în Franţa.
Caraş-Severin: Un nou şi modern sistem de servire a hranei pacienţilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Reşiţa Spitalul Judeţean de Urgenţe din Reşiţa beneficiază, de luni, de un nou şi modern sistem de servire a hranei pacienţilor internaţi, care asigură igiena produsului, dar şi individualizarea porţiilor pentru fiecare pacient, odată cu inaugurarea a două dintre investiţiile care cresc confortul bolnavilor...