Cele mai citite
 


Bucureştenii sunt invitaţi la un consult de specialitate de Ziua mondială a sănătăţii
joi, 7 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
De Ziua mondială a sănătăţii, care se marchează pe 7 aprilie, sistemul medical bucureştean public, dar şi cel privat, invită bucureştenii la un consult de specialitate în cadrul primului eveniment din Capitală care îşi propune să prezinte elementele performante din sistem.
În cadrul evenimentului, bucureştenii şi nu numai pot fi consultaţi fără să plătească de unii dintre cei mai renumiţi medici ai Capitalei, din sistemul public şi privat, care vor susţine şi seminarii pe teme de interes general.
Ecografii gratuite, microinjectii cu acid hialuronic, seturi de albire a danturii, detartraje, terapii în salină artificială, masaje de recuperare, consultaţii medicale şi reduceri importante la numeroase proceduri îi aşteaptă pe cei interesaţi să viziteze expoziţia în perioada 7-10 aprilie în Piaţa Constituţiei.
La eveniment participă zeci de expozanţi de la spitalele Fundeni, Elias şi Grigore Alexandrescu, dar şi de la Medlife, Gral, Doris şi Puls, care vor veni cu o ofertă specială de servicii la preţuri promoţionale doar pe perioada evenimentului.
În cadrul manifestării "Sistemul Medical Bucureştean" una dintre cele mai importante teme este popularizarea donării benevole de sânge, în conformitate cu cerinţele şi normele Uniunii Europeane.
Centrul de Hematologie şi Asociaţia React vor realiza în zilele de joi, vineri şi sâmbătă recoltarea de sânge de la vizitatorii ce doresc să doneze pentru semenii lor aflaţi în suferinţă.
În spaţiul expoziţional exterior vizitatorii pot vedea infrastructura medicală a echipajelor de pe ambulanţele SMURD, DORIS, PULS, dar şi a unităţii mobile de donat sânge.
Obiectivul principal este informarea vizitatorilor referitor la serviciile medicale de care pot beneficia în Bucureşti, care sunt soluţiile de ultimă generaţie la afecţiunile existente şi, nu în ultimul rând, care sunt implicaţiile şi costurile tratamentelor.
Programul este: joi între 12 şi 20, vineri 10 - 20, sâmbătă 10 - 20 şi duminică între 10 şi 17. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Testări gratuite pentru măsurarea densității osoase și evaluarea riscului de fractură la Ziua Mondială a Osteoporozei 19-21 octombrie Vineri, 19 octombrie se dă startul manifestărilor dedicate Zilei Mondiale a Osteoporozei 2012. Conceptul este dezvoltat și implementat de compania de comunicare medico-socială Houston NPA pentru Asociația pentru Prevenirea Osteoporozei în România (ASPOR), în parteneriat cu Societatea...
Testări gratuite și conferințe pe teme medicale la Ziua Mondială a Osteoporozei 2012 Ziua Mondială a Osteoporozei a fost sărbătorită pentru prima dată la București în weekendul 19-21 octombrie 2012. Evenimentul a fost organizat de compania de comunicare medico-socială Houston NPA pentru ASPOR (Asociația pentru Prevenirea Osteoporozei în România), în parteneriat cu Societatea...
ZIUA MONDIALĂ A OSTEOPOROZEI 2012 19 - 20 - 21 octombrie 2012 PROGRAM VINERI 19.10.2012 - conferință cadre medicale Creditare EMC (9 pct medici și 16 asistenți), EFC (16) Crystal Palace Ballrooms, București – orele 14:00-20:00
ZIUA MONDIALĂ A OSTEOPOROZEI 2012 sărbătorită în România 19-20-21 octombrie 2012 Motto: Oprește-te la una, fă din prima ta fractură: ultima! Asociaţia pentru Prevenirea Osteoporozei din România (ASPOR) și compania de comunicare medicală Houston NPA organizează între 19-20-21 octombrie în București Ziua Mondială a Osteoporozei 2012.
Noutăți științifice explicate de experți și testări gratuite pentru sute de bucureșteni la Ziua Mondială a Osteoporozei 2013 Peste 200 de persoane au beneficiat de testări gratuite pentru evaluarea riscului de fractură (FRAX) și măsurarea densității osoase în cadrul acțiunilor organizate în București de Ziua Mondială a Osteoporozei 2013.
Specialiști renumiți din domeniul medical vor lua parte la conferințele organizate de ZIUA MONDIALĂ A OSTEOPOROZEI 19-20-21 octombrie 2012 Asociaţia pentru Prevenirea Osteoporozei din România (ASPOR) și compania de comunicare medicală Houston NPA organizează între 19-21 octombrie la București Ziua Mondială a Osteoporozei 2012. Evenimentul se desfășoară sub egida International Osteoporosis Foundation (IOF) și are ca Partener Principal Societatea...