Cele mai citite
 


Galaţi: Elev bătut în şcoală de un coleg pentru câteva pahare de iaurt
joi, 7 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elev de 12 ani, de la Şcoala nr. 17 din Galaţi, a fost internat, miercuri, la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean din localitate, după ce a fost lovit cu pumnii în cap de un coleg de aceeaşi vârstă, pentru câteva pahare de iaurt.
Totul s-a întâmplat în pauza mare, când victima a cerut unor colegi să îi dea paharele cu iaurt distribuite în cadrul Programului ''Lapte şi corn'', iaurt pe care unii copii nu doreau să îl consume.
Elevul agresor s-a enervat când a văzut câte pahare cu iaurt a primit victima şi i-a dat câţiva pumni în cap, de faţă fiind şi profesorul de serviciu şi un agent de pază. Deşi copilul a leşinat şi i-a curs sânge din nas, cadrele didactice nu s-au gândit să-l ducă la spital, chiar dacă unitatea sanitară se afla la doar câteva sute de metri de şcoală.
Copilul agresat şi-a continuat cursurile, însă odată ajuns acasă şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde a fost internat.
Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Nicolae Bacalbaşa, a precizat, pentru AGERPRES, că medicii au decis să interneze pacientul şi să îi facă o tomografie computerizată pentru că nu se cunosc efectele unei lovituri la cap.
Agentul de pază Marius Chifani a minimalizat incidentul şi a spus că elevului i-a dat sângele pe nas de ''emoţie, şi nu pentru că fusese lovit''.
Directorul şcolii, Damiana Pătru, care nici nu ştia că elevul a fost internat, a spus că se va face o anchetă internă şi agresorul va fi pedepsit disciplinar dacă va fi găsit vinovat, dar a precizat că acesta nu ştia că iaurturile îi fuseseră date de bunăvoie victimei şi a lovit-o pe aceasta bănuind-o de furt.
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. ''Poliţia Municipiului Galaţi a fost sesizată despre faptul că la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Galaţi a fost internat numitul R.A. Viorel de 12 ani, elev, cu pierderea stării de conştienţă. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că victima, în timp ce se afla în şcoală în pauza dintre ore, în urma unor discuţii contradictorii cu colegul său T.R. Ciprian de aceeaşi vârstă, acesta din urmă l-a lovit fără motiv cu pumnul în cap, după care a căzut şi şi-a pierdut conştienţa. După terminarea orelor, victima s-a deplasat la domiciliu şi, întrucât acuza dureri în zona capului, s-a deplasat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt efectuate de lucrătorii Secţiei 3 Poliţie'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, subcomisar Ştefan Gohoreanu. AGERPRES/ (AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi a declanşat miercuri o anchetă internă după ce rudele unui bărbat de 57 ani au reclamat că acesta a murit din cauza unui hematom provocat de o căzătură când a mers la baie, în timp ce era internat la secţia de Oncologie.
Galaţi: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă după decesul unui pacient Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi s-a autosesizat şi a declanşat o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă în urma decesului unei persoane operate în unitatea sanitară de unde ar fi contactat o infecţie intraspitalicească.
Galaţi: Un pacient s-a aruncat de la etajul opt al Spitalului de Urgenţă Un bărbat de 76 ani, internat la Secţia Oncologie a Spitalului de Urgenţă Galaţi, s-a aruncat miercuri în gol de la fereastra sălii de pansamente, aflată la etajul opt.
Galaţi: Anchetă în cazul bebeluşului decedat la câteva ore după externare Galaţi, 3 nov /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a informat Ministerul Sănătăţii şi a solicitat Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi efectuarea unei anchete interne în cazul bebeluşului care a decedat, în urmă cu cinci zile, la câteva ore după ce fusese externat din spitalul gălăţean...
Galaţi: Anchetă la Spitalul Judeţean într-un nou caz în care este afectată sănătatea unui bebeluş Galaţi, 6 nov /Agerpres/- O echipă a Ministerul Sănătăţii dar şi conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi anchetează un nou caz în care în care a fost implicat un bebeluş, după ce, pe 31 octombrie, un alt nou născut murea la doar câteva ore de la externarea din maternitatea unităţii sanitare...
Galaţi: Anchetă epidemiologică la o şcoală, după ce o profesoară a fost depistată cu TBC Direcţia de Sănătate Publică(DSP) din Galaţi a declanşat o anchetă epidemiologică la Şcoala nr. 42 din localitate, după ce o profesoară a fost depistată cu TBC şi internată la Spitalul de Pneumoftiziologie, a declarat miercuri, purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.