Cele mai citite
 


Şeful Bisercii catolice belgiene a fost bombardat cu prăjituri cu frişcă de patru ori
joi, 7 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şeful Bisericii catolice belgiene, arhiepiscopul Andre-Joseph Leonard, a fost bombardat marţi de patru ori cu prăjituri cu frişcă la o conferinţă, a anunţat miercuri grupul 'Internationale patissiere', care-i reproşează prelatului atitudinea împotriva homosexualităţii şi avortului, relatează AFP.
'Când s-a dus la Universitatea catolică din Louvain-la-Neuve pentru o dezbatere, monseniorul Leonard a fost vizat de un tir de prăjituri', spune într-un comunicat aşa-zisul Le Gloupier, şeful unui grup care a aruncat deja cu prăjituri cu frişcă în filozoful Bernard-Henri Levy, preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi miliardarul Bill Gates.

'Prima prăjitură cu frişcă i-a venit în faţă când intra în universitate'. După ce s-a şters, a mers în sala de conferinţe, dar, 'de cum a intrat, a fost bombardat cu alte trei prăjituri', adaugă comunicatul.

'Sincer, pentru toţi homosexualii care nu îndrăznesc să mărturisească părinţilor, pentru toate fetele care vor să avorteze, o merita din plin', a declarat agenţiei Belga unul din cei patru 'lansatori de prăjituri', care s-a alăturat recent grupului 'Internationale patissiere' a lui 'Gloupier'.

Andre-Joseph Leonard a mai suferit o ruşine asemănătoare în luna noiembrie, în timpul unei slujbe la catedrala din Bruxelles.

De la instalarea sa în fruntea Bisericii catolice belgiene, în ianuarie 2010, monseniorul Leonard a fost în centrul mai multor polemici după declaraţiile sale controversate despre SIDA, homosexuali şi preoţii pedofili. El a indignat opinia publică când a afirmat că prima răspândire a virusului SIDA, la începutul anilor 1980, a fost 'un fel de justiţie imanentă'. În ceea ce priveşte homosexualitatea, prelatul a afirmat că aceasta 'nu este în concordanţă cu logica obiectivă a sexualităţii', adăugând că nu se poate totuşi spune că homosexualii sunt 'anormali'.

La sfârşitul lunii martie, arhiepiscopul a luat parte, la Bruxelles, la un 'marş pentru viaţă', organizat de studenţii catolici ce se opun avortului.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Înainte de întâlnirea cu Merkel, Sarkozy s-a dus la maternitate să-şi vadă fetiţa Preşedintele francez Nicolas Sarkozy s-a dus de două ori sâmbătă dimineaţă la clinica La Muette să-şi vadă soţia, Carla Bruni-Sarkozy, şi pe fetiţa lor Giulia, care s-a născut miercuri.
Nicolas Sarkozy promite 'transparenţă totală' în scandalul protezelor mamare PIP Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a promis 'transparenţă totală' în scandalul protezelor mamare produse de societatea franceză Poly Implant Prothese (PIP), care a luat o dimensiune mondială, informează miercuri AFP.
Un medicament preventiv eficient împotriva SIDA ar trebui oferit pe scară largă (studiu) Londra, 10 sep /Agerpres - Un antiretroviral testat ca tratament preventiv la homosexualii cu risc de HIV/SIDA s-a dovedit deosebit de eficient şi ar trebui sa facă parte din metodele standard de prevenire pentru bărbaţii cu risc de infecţie, potrivit unui studiu intitulat PROUD publicat în revista britanică...
Iaşi: Studenţii medicinişti au dezbătut condiţia medicului în România Peste o sută de studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie Gr.T.Popa din Iaşi au participat sâmbătă după-amiază la o dezbatere cu tema "Condiţia medicului în România".
Pierre Sarkozy, spitalizat în Ucraina, se pare că din cauza unei toxinfecţii alimentare Fiul cel mare al preşedintelui Nicolas Sarkozy, Pierre, a fost internat într-un spital din sudul Ucrainei, se pare că din cauza unei toxinfecţii alimentare. Pierre Sarkozy, cunoscut în lumea muzicală sub numele de DJ Mosay, era la Odesa, unde urma să cânte într-un club, scrie 20minutes.ch.
(Corespondenţă)Dezbatere în PE privind medicina inovatoare: românii cred în ea masiv, dar beneficiază cel mai puţin de avantajele ei Bruxelles, 30 nov - Corespondentul Agerpres, Florin Ştefan, transmite: Românii au cel mai mult de suferit dintre toţi pacienţii din ţările UE din cauza faptului că listele cu medicamentele compensate nu au mai fost actualizate de 1.600 de zile, cea mai lungă perioadă scursă într-un stat membru, dar 88...