Cele mai citite
 


expoMedika,02-04 iunie 2011, la Palatul Parlamentului
joi, 7 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

expoMedika va reuni in perioada 02-04 iunie 2011 la Palatul Parlamentului elita medicala din Romania. Evenimentul va imbina cu succes conceptul de expozitie busniess to business, cu cel de conferinte stiintifice.

expoMedika 2011 doreste sa creeze un cadru de discutii intre medicii de specialitate, reprezentantii departamentelor de achizitie, top managementul centrelor de sanatate publice si private, reprezentantii autoritatilor locale, delegati in relatia privind achizitia din spitale si centre de sanatate.
 
Partenerii conferintelor medicale sunt: Colegiul Medicilor Bucuresti, Consiliul National Roman de Resuscitare, Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania.
 
Conferintele medicale se vor desfasura in paralel in doua sali: Nicolae Iorga si Nicolae Balcescu. Toate conferintele sunt acreditate cu puncte EMC pentru participantii la lucrari. Conferintele se desfasoara pe toata durata de desfasurare a expozitiei si accesul in sali este GRATUIT.
 
Notam schematic structura conferintelor medicale:
 
Ziua I (02 iunie 2011):
-        Cardiologie
-        Medicina Interna
-        Medicina de Urgenta si Catastrofa: Prezentari: Ghidurile de Resuscitare Cardio-Pulmonara ale Consiliului European de Resuscitare (ERC); Lectori: dr. Med. Valentin Georgescu (CNRR); dr. Med. Diana Cimpoiesu (SMURD Iasi)
-        Terapie Intensiva - Terapia post resuscitare; Lector: dr. Med. Ioana Dimitriu
 
Ziua II (03 iunie 2011):
-        Chirurgie Plastica
-        Pediatrie
-        Ortopedie
-        Diabetologie; Lectori: prof. dr. Med. Alina Nicolau si prof. dr. Med. Nicolae Panduru
-        Cardiologie; Lectori: prof. dr. Med. Carmen Ginghina si prof. dr. Med. Dan Gheorghe
-        Medicina de Laborator – Indicarea si interpretarea testelor imunologice in bolile reumatismale; Lector: conf. Univ. dr. Med. Manole Cojocaru, CSI, EurClinChem
-        Imagistica si Radiologie; Lector: prof. dr. Med. Constantin Zaharia
 
Ziua III (04 iunie 2011):
-        Pediatrie; Lector: prof. Coroian Ulmeanu
-        Chirurgie generala; Lector: conf. Univ. Prof. dr. Victor Strambu
-        Chirurgie toracica; Lector: dr. Med. Silviu Stoian
-        Neurochirurgie; Lector: dr. Med. Nica Dan
-        Telemedicina - Explore Medicine TV; Lector: prof. dr. Laurentiu Belusica
-        Educatie - Perspectivele evolutiei post-universitare; Perspectivele evolutiei post-universitare; Lector: dl. Adrian Georgescu
-        Impactul tehnologiei in ingrijirile de sanatate
 
In cadrul evenimentului expoMedika vor avea loc, de altfel, si o serie de work-shop-uri menite sa atraga vizitatorii si sa informeze publicul prezent.
 
1.      In parteneriat cu Serviciul de Ajutor Maltez in Romania (SAMR), Romanian Rescue Association (RRA) si Consiliul National Roman de Resuscitare (CNRR) vom organiza pe toata durata evenimentului, 02-04 iunie a.c. workshop-uri de pregatire a populatiei in prim ajutor si defibrilare externa automata (DEA).
 
2.      Workshop „Sesiune de expunere poster (expunere de lucrari medicale)”, organizat in parteneriat cu Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti
 
3.      Lansari de carte in cadrul expoMedika realizate in parteneriat cu editura Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”
 
 
Va invitam sa va inscrieti la expoMedika 2011!

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Inscrierile sunt pe ultima suta de metri! Ultimele zile pana la finalizarea inscrierilor la expoMedika 2011. Pentru a beneficia de intreaga oferta de participare asteptam inregistrarile Dvs. pana la data 13 mai 2011 la urmatoarele coordonate: DK EXPO: Tel. / Fax: 021 231 27 36 sau 021 231 91 84 sau E-mail: office@dk-expo.ro.
EXPOMEDIKA – UN PAS ÎNAINTE PENTRU SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC Vă invităm între 2 şi 4 iunie, orele 10:00 – 18:00 la Palatul Parlamentului din Bucureşti pentru întâlnirea anuală a reprezentanţilor domeniului medical. Acces Gratuit la expoziţie, Acces Gratuit la conferinţele ştiinţifice şi Acreditari EMC Gratuite – toate la expoMedika 2011.
expoMedica, editia a II-a, 5 - 8 iunie 2012, Palatul Parlamentului Bucuresti editia a II-a este un nou concept, dinamic, de talie internationala, care va cuprinde:
Peste 5500 de candidaţi vor concura pe 3909 locuri şi posturi la rezidenţiat, pe 23 noiembrie Un număr de 5661 de candidaţi vor participa, pe 23 noiembrie, la concursul naţional de rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, organizat de Ministerul Sănătăţii în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara, pe cele 3909 locuri şi posturi...
EXPOMEDIKA – UN PAS ÎNAINTE PENTRU SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC Între 5 şi 8 iunie la Palatul Parlamentului se desfăşoară cel mai important eveniment dedicat sistemului medical dinRomânia – expoMedika. Programul de vizitare este între orele 10:00 – 18:00. Accesul este liber iar conferinţele medicale sunt cotate cu puncte EMC gratuite pentru cadrele medicale.
Manifestari stiintifice in cadrul expoMedika 2012 Creditari EMC gratuite pentru cadrele specializate. Acces liber.