Cele mai citite
 


Buzău: 78 de cadre medicale de la spitalele închise au fost redistribuite în prima fază
vineri, 8 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 78 de cadre medicale, din cele 81 care au lucrat în cele trei unităţi spitaliceşti din judeţul Buzău care au fost închise la începutul acestei luni, au fost redistribuite în prima fază.
"Din cele 81 de cadre medicale, doar trei au rămas pentru faza a doua. 44 au optat pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, 28 pentru Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, patru pentru Spitalul orăşenesc Nehoiu, iar câte una pentru Spitalul din Smeeni, respectiv Ambulanţa Buzău", a declarat, joi, Mihael Voineagu, purtător de cuvânt al DSP Buzău.
Potrivit acestuia, cele trei cadre medicale sunt un farmacist şi un asistent de farmacie care nu s-au prezentat la prima fază a redistribuirii, iar un medic nu a obţinut postul dorit şi va fi prezent la faza a doua, care va avea loc pe 14 şi 15 aprilie.
În judeţul Buzău au fost restructurate trei spitale - Vintilă Vodă, Pătârlagele şi Pârscov. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Un număr de 100 de posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Aproximativ 400 de persoane participă miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.
Buzău:Peste 30 de poliţişti au eliberat căile de acces la spital şi ambulanţă Peste 30 de poliţişti din cadrul IPJ Buzău au participat, marţi, la o acţiune de eliberare a căilor de acces la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău, la secţiile de oncologie şi boli infecţioase, precum şi la Ambulanţă.
Buzău: Ambulanţă lovită de o autoplatformă care transporta două microbuze O ambulanţă a fost lovită în plin, marţi, pe DN 1B, în zona Popasului Merei din judeţul Buzău în urma căruia patru persoane au fost rănite şi a fost nevoie de intervenţia unui echipa de descarcerare pentru scoaterea unui medic dintre fiarele contorsionate.
Buzău: Aproape 200 de persoane s-au prezentat la spital cu înţepături de căpuşă În ultimele două luni, aproape 200 de persoane s-au prezentat la Spitalul Judeţean de urgenţă Buzău cu înţepături de căpuşă, probele de laborator confirmând două cazuri cu febră butonoasă şi patru cu boală Lyme.
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Buzău:Nereguli grave descoperite de pompieri la spitalele din judeţ Aproape 80 de deficienţe au fost descoperite de pompierii de la ISU în urma a 16 acţiuni de control desfăşurate luna acesta la cele şapte spitale şi secţii exterioare din judeţul Buzău.