Cele mai citite
 


Peste 10.000 de cereri pentru bilete de tratament
vineri, 3 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Târgu Mureş, 3 iul /Agerpres/ - Directorul coordonator adjunct al Casei de Pensii Mureş, Dan Eugen, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pensionarii din judeţ au solicitat de două ori mai multe bilete de tratament decât există, pentru staţiuni precum Sovata, Covasna, Băile Felix, Vatra Dornei şi Băile Tuşnad.

„Avem înregistrate până la această oră 10.831 de cereri şi avem repartizate pe acest an 5.335 de bilete. Până la 30 iunie, am eliberat 2.149 de bilete. În aceste condiţii se face o selecţie conform criteriilor stabilite de Casa Naţională de Pensii, inclusiv şi ordinea de depunere a cererilor”, a spus Dan Eugen.

Acesta a precizat că dată fiind cererea mare, numărul de bilete de tratament se poate suplimenta, iar Casa de Pensii Mureş a făcut cereri în acest sens.

„Cele mai puţin solicitate sunt Râmnicu Sărat, Lacul Roşu, Lacul Sărat, Pucioasa, Amara, Sărata Monteoru şi Buziaş. E adevărat, aici avem şi mai puţine bilete, dar oamenii nu prea solicită bilete în aceste staţiuni, fiind departe”, a spus Dan Eugen. AGERPRES/(Dorina Matiş)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Îmbulzeală la depunerea cererilor pentru bilete de tratament Zalău, 1 iul /Agerpres/ - Sute de pensionari s-au prezentat miercuri, la prima oră, la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj, pentru a-şi depune printre primii cererea pentru un bilet de tratament aferent lunii august.
Tratament balnear, asigurări de sănătate şi bilete de odihnă, prevăzute în proiectul Legii privind sistemul unitar de pensii publice Proiectul Legii privind sistemul unitar de pensii publice, trimis Parlamentului, prevede, pentru asiguraţi şi pensionari, trei categorii de drepturi sociale, şi anume tratament balnear, altul decât cel care, potrivit legii, se suportă de la bugetul fondului unic de asigurări sociale de sănătate, bilete...
Pensionarii timişoreni cer redeschiderea Clinicii de Balneofizioterapie Timişoara, 14 iul /Agerpres/ - Peste 250 de pensionari din Timişoara au semnat un memoriu pe care i l-au înaintat marţi prefectului Mircea Băcală, cerându-i sprijinul pentru redeschiderea Clinicii de Balneofizioterapie din oraş, cea mai mare din vestul ţării, unde beneficiau, printre altele, de două...
Mai mulţi pensionari vor beneficia de medicamente compensate 90% Bucureşti, 1 iul /Agerpres/ - Pensionarii cu venituri de până la 700 de lei lunar beneficiază de miercuri de medicamente compensate în proporţie de 90%.
Sibiu: Pensionari decedaţi, somaţi cu executarea silită de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Pe numele câtorva pensionari decedaţi din judeţul Sibiu au fost trimise somaţii de executare silită dacă în termen de 15 zile, în cazul în care nu îşi achită măcar o parte din plata contribuţiilor la Fondul de Sănătate, pentru ultimii cinci ani, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, Gheorghe...