Cele mai citite
 


Deputatul Mircia Giurgiu crede că ministrul Sănătăţii a desfiinţat spitale pentru ca românii să se trateze în Ungaria
vineri, 8 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul Mircia Giurgiu, propus pentru excludere din PDL, suspectează faptul că ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, desfiinţează în special spitalele din vestul României pentru ca românii să meargă la tratament în Ungaria pe banii statului român.
El a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că din datele pe care le are s-au desfiinţat spitale în special din apropierea graniţei cu Ungaria în timp ce, de exemplu, în judeţele Harghita şi Covasna nu s-au desfiinţat unităţi medicale.
Deputatul clujean a mai spus că pentru lămurirea situaţiei va depune la începutul săptămânii viitoare o interpelare parlamentară adresată minstrului Cseke Attila prin care o să-i ceară acestuia să comunice lista pe judeţe cu bolnavii care s-au tratat în alte ţări pe bani suportaţi din bugetul României. AGERPRES/(A-Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila: Eu nu văd nicio problemă în deschiderea reprezentanţei la Bruxelles a 'Ţinutului Secuiesc' Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat miercuri seară, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, că nu vede nicio problemă cu privire la deschiderea la Bruxelles a reprezentanţei Ţinutului Secuiesc, găzduită gratuit de Casa Regiunilor din Ungaria.
Un procent de 3% dintre bolnavii de diabet sunt copii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a atras atenţia în conferinţa de presă prilejuită de Ziua Mondială de luptă împotriva diabetului, că aceasta este o afecţiune în creştere. Îngrijorător este faptul că diabetul este în creştere la copii şi adolescenţi, care, spre deosebire de perioadele de până acum...
25.000 de doze de vaccin BCG, aduse din Ungaria Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că au fost aduse din Ungaria, sub formă de donaţie, 25.000 de doze de vaccin BCG (folosit pentru vaccinarea nou-născuţilor împotriva tuberculozei).
Reabilitarea şarpantei Spitalului Judeţean Giurgiu - o prioritate pentru ministrul Sănătăţii Reabilitarea şarpantei Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu este o problemă urgentă, a afirmat, sâmbătă, la Giurgiu, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
Bihor: Ministrul Sănătăţii susţine măsuri de management special pentru judeţele de graniţă Oradea, 11 sep /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat sâmbătă, la Oradea, că trebuie luate câteva măsuri de management special pentru judeţele de graniţă, în perspectiva unei directive europene de liberalizare a serviciilor medicale.
Ministrul sănătăţii atrage atenţia CNAS asupra unor 'grave abateri' în derularea contractelor Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, i-a atras atenţia joi preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă, asupra unor "grave abateri" în derularea contractelor dintre casele de asigurări şi cabinetele medicilor de familie, prin aplicarea "neuniformă şi incoerentă" a prevederilor ...