Cele mai citite
 


Galaţi: Peste 3 milioane de lei pentru copiii cu dizabilităţi, la Spitalul Sf.Ioan
vineri, 8 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Proiectul 'Modernizarea şi extinderea Centrului Multifuncţional de Recuperare Kids Galaţi', în valoare de peste 3,4 milioane lei, a fost lansat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Sf.Ioan' din Galaţi, a declarat joi pentru AGERPRES directorul spitalului, Victoriţa Ştefănescu.
Potrivit acesteia, în următorii doi ani cele peste 3,4 milioane lei vor fi cheltuite pentru lucrări de modernizare a spaţiilor existente, cât şi pentru lucrări de extindere a clădirii, pentru amenajarea sălii de kinetoterapie, a unui bazin pentru hidrokinetoterapie, a sălilor de ergoterapie şi consiliere socială şi psihologică, care vor deservi un număr de 30 de copii cu dizabilităţi neuro-psiho-motorii.
"Acesta este o nouă verigă dintr-un lanţ de investiţii deja efectuate şi care îmbunătăţesc simţitor condiţiile în care micii pacienţi gălăţeni au acces la servicii medicale. Prin extinderea spaţiului existent şi suplimentarea numărului de locuri, un număr de 30 de copii vor putea beneficia de servicii sociale şi de recuperare', a spus Ştefănescu. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Investiţii la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Secţia de anestezie şi terapie intensivă de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Ioan" Galaţi va fi modernizată şi va beneficia de reparaţii capitale printr-un proiect finanţat de Guvern, a declarat, joi, pentru AGERPRES, primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae.
Galaţi: O nouă cameră senzorială inaugurată de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi a fost marcată joi de Fundaţia 'Inimă de Copil' din Galaţi prin inaugurarea unei camere senzoriale amenajată prin proiectul 'Împreună pentru viitorul lor', în cadrul Centrului multifuncţional de recuperare şi reabilitare Galaţi, au anunţat reprezentanţii...
Galaţi: Ambulatoriu modernizat la Spitalul de copii Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Sf. Ioan' Galaţi are începând de miercuri un ambulatoriu de specialitate echipate la standarde europene.
Galaţi: Investiţii de peste 16 milioane de euro din bugetul Consiliului Judeţului Consiliul Judeţului(CJ) Galaţi a investit, de la începutul anului, peste 16 milioane de euro în proiecte de dezvoltare din domeniile sănătate, infrastructură şi autorităţi publice, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.
Galaţi: Proiect de peste patru milioane de lei pentru persoane vârstnice Municipalitatea gălăţeană a lansat, joi, proiectul 'Modernizare Centru multifuncţional de servicii socio-medicale pentru persoane vârstnice', finanţat prin Programului Operaţional Regional 2007 - 2013, cu o valoare totală de peste patru milioane de lei, a declarat joi, pentru AGERPRES, managerul public...
Galaţi: Spitalul Clinic Sf. Apostol Andrei îşi va moderniza ambulatoriul Galaţi, 27 oct /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a organizat miercuri evenimentul de informare a grupului ţintă în cadrul proiectului 'Modernizare, extindere şi dotare ambulatoriu integrat de specialitate al Spitalului Clinic Sf. Apostol Andrei'.