Cele mai citite
 


Numărul magazinelor de etnobotanice a scăzut considerabil în Bucureşti
vineri, 8 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul magazinelor de etnobotanice din Capitală a scăzut considerabil de la 107 în 2010 la 35 care funcţionează "cu intermitenţă", a declarat joi, cu prilejul prezentării bilanţului pe ultimul an prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsăoaei.
El a precizat că în continuare vor avea loc controale săptămânal la magazinele de etnobotanice.
"Ne propunem ca prin acţiunile permanente de control şi prin sancţiuni aceste magazine să dispară într-o manieră legală şi necontestată de pe raza Capitalei", a spus prefectul.
Potrivit acestuia, lupta împotriva acestor magazine este mai grea întrucât acestea funcţionează "cu intermitenţă".
"Magazinele de etnobotanice au o abordare schimbată, dar şi autorităţile şi-au schimbat abordarea. Se vor face controale săptămânale", a susţinut Atănăsoaei. AGERPRES/(AS - Roberto Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prefectul Capitalei propune interzicerea magazinelor etnobotanice Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei, a admis, luni, că existenţa magazinelor etnobotanice are în multe cazuri efecte negative asupra tinerilor şi a amintit, la o conferinţă de presă, că poartă discuţii cu Serviciul Antidrog în scopul modificării legislaţiei pentru interzicerea...
Brăila: Marfă confiscată şi sancţiuni contravenţionale aplicate societăţilor care vând etnobotanice Două societăţi comerciale din Brăila, care comercializează produse etnobotanice, au fost sancţionate contravenţional şi s-au ales cu o parte din marfă confiscată, în urma unei acţiuni de verificare, întreprinse în baza unui ordin emis de prefectul de Brăila, Dumitru Popa, se arată într-un comunicat de...
Controale la magazinele de etnobotanice din Bucureşti Echipe mixte de control au început verificarea legalităţii activităţii magazinelor ce comercializează produse etnobotanice, potrivit unui ordin al prefectului Capitalei, Mihai Atănăsoaei.
Magazinele 'etnobotanice', în atenţia poliţiei Poliţia Română a întreprins, pe parcursul acestui an, numeroase activităţi de identificare şi monitorizare a aspectelor legate de comercializarea, prin magazinele de tip etnobotanic, a unor substanţe care produc efecte similare drogurilor.
Etnobotanice de peste 16.000, confiscate de poliţişti din nouă magazine Bucureşti, 10 mar /Agerpres/ - Peste 90 de grame de substanţe tip 'spice' şi 271 de plicuri cu produse tip 'spice', în valoare de peste 16.000 de lei, au fost confiscate de poliţişti în timpul unei operaţiuni pentru verificarea magazinelor care comercializează produse cu efecte psihoactive.
Echipe mixte de control pentru verificarea magazinelor ce comercializează produse etnobotanice Bucureşti, 27 feb /Agerpres/ - Reprezentanţi ai Brigăzii de combatere a criminalităţii organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog, Gărzii Financiare, Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, Direcţiei Sanitar Veterinare Bucureşti şi Direcţiei Agricole au...