Cele mai citite
 


Posesorii cardului Raiffeisen Bank beneficiază de servicii medicale, în rate, în reţeaua 'Regina Maria'
vineri, 8 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Posesorii cardului de cumpărături Raiffeisen Bank beneficiază de servicii medicale în reţeaua privată de sănătate Regina Maria în rate, cu dobândă zero, dacă plata se face cu cardul, se arată într-un comunicat remis de conducerea reţelei medicale 'Regina Maria'.
Posesorii acestui card pot plăti în maxim 12 rate, fără dobândă, servicii medicale precum consultaţii de obstetrică-ginecologie, de laborator şi imagistică, recoltare, procesare şi stocare de celule stem sau chirurgie.
Aceasta modalitate de plată este disponibilă în unităţile 'Regina Maria' din Bucureşti şi Braşov, iar în curând se vor adăuga locaţiile din Bacău, Cluj Napoca şi Constanţa.
'Raiffeisen Bank a lansat în 2010 programul 'Multishop - rate fără dobândă' şi acest sistem de plată poate fi folosit în prezent în peste 1.000 de magazine. În dorinţa de a-l face cât mai util deţinătorului de card de cumpărături Raiffeisen Bank, am extins programul şi pentru plata serviciilor medicale. Parteneriatul cu cea mai mare reţea privată de sănătate Regina Maria va însemna un avantaj în plus pentru clienţii nostri - le va da acces la servicii medicale în condiţii foarte avantajoase de plată', a spus Titi-Aurelian Stoenescu, director Carduri Raiffeisen Bank.
'Regina Maria' oferă servicii medicale private în România prin cei peste 1.000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele şase spitale şi 18 policlinici prezente în Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa şi Bacău.
Raiffeisen Bank România oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare clienţilor persoane fizice, IMM-uri sau corporaţii. Raiffeisen Bank are o reţea de 540 de agenţii în toată ţara, care deservesc aproximativ două milioane clienţi persoane fizice, 100.000 de IMM-uri şi peste 6.800 corporaţii mari şi medii.AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Reţeaua de sănătate Regina Maria Reţeaua REGINA MARIA inaugurează primul campus medical din Târgu Mureş - o investiţie de 1.7 milioane de euro
MedLife a preluat centrul de imagistică medicală Prima Medical din Craiova MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a preluat integral centrul de imagistică medicală, Prima Medical, din Craiova, aceasta fiind cea de-a treia tranzacţie iniţiată de MedLife în 2015, după ce a preluat pachetul majoritar de 55% din grupul de firme SAMA & Ultratest din Oltenia...
MedLife şi Regina Maria: Asigurările voluntare de sănătate comportă riscuri din perspectiva lipsei deductibilităţii fiscale Sistemul Medical MedLife şi Reţeaua de sănătate Regina Maria, primii doi cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, îşi exprimă îngrijorarea în ceea ce priveşte 'tratamentul fiscal aplicabil asigurărilor voluntare de sănătate', situaţie care poate restrânge accesul populaţiei la...
Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Delta Health de către Centrul Medical Unirea Consiliul Concurenţei a autorizat concentrarea economică prin care Centrul Medical Unirea SRL preia controlul asupra Delta Health Care SRL şi asupra Delta Health Trade SRL, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, miercuri, AGERPRES.
MedLife intră pe o nouă linie de business şi demarează achiziţia unei băncii de celule stem MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţat, joi, intrarea pe un nou segment de business, odată cu demararea procesului de achiziţionare a pachetului majoritar la banca de celule stem Stem Cells Bank din Timişoara, una dintre cele mai moderne şi bine echipate bănci de celule...
MedLife a investit în 2015 peste cinci milioane de euro în achiziţionarea unor companii medicale din România Compania de servicii medicale private MedLife a investit în 2015 peste cinci milioane de euro în achiziţionarea unor companii medicale din România, prin şase tranzacţii.