Cele mai citite
 


Prof. dr. Florian Popa: Boala de care suferea Victor Surdu are un prognostic de regulă prost
vineri, 8 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tumoarea la pancreas, de care a suferit deputatul PSD Victor Surdu, este o boală cu prognostic de regulă prost, a declarat, joi, pentru AGERPRES, prof. dr. Florian Popa, şeful Departamentului de Chirurgie al Spitalului Pantelimon.
Prof. dr. Popa a precizat că deputatul Victor Surdu a murit, joi, acasă, şi nu la Spitalul Sf. Pantelimon. El suferea de o tumoare malignă la pancreas, de aproape doi ani, şi s-a tratat în Germania şi Italia. "Însă, din păcate, aceasta este o boală cu un prognostic de regulă prost", a adăugat prof. dr. Florian Popa.
În vârstă de 63 ani, Victor Raul Surdu Soreanu era soţul cântăreţei Angela Similea.
Preşedinte executiv al PSD Neamţ, Victor Surdu a fost depistat, în urmă cu un an de zile cu cancer la pancreas.
Pe 25 octombrie 2010, acesta s-a operat la o clinică din Italia şi era optimist în privinţa recuperării.
Potrivit legii electorale, în colegiul 6 Neamţ vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate.
Pe 27 ianuarie, a decedat şi Liana Dumitrescu, deputat al minorităţii macedonene, care fusese aleasă tot în colegiul 6 Neamţ. Acest colegiu este reprezentat şi de un alt deputat al minorităţilor naţionale altele decât cea maghiară, Aurel Vainer, membru al Comunităţii Evreieşti. Cei doi parlamentari ai minorităţilor au obţinut, la alegerile din 2008, numărul cel mai mare de voturi din toată ţara, în colegiul 6 Neamţ, mandatele fiind repartizate aici. AGERPRES/(AS - Corneliu Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: A murit deputatul PSD Victor Surdu Deputatul PSD Victor Surdu a murit, joi, la Spitalul Pantelimon din Bucureşti, urmare a unui cancer pancreatic de care suferea de mai multă vreme, a declarat, pentru AGERPRES, deputatul Ioan Munteanu, fost preşedinte al organizaţiei PSD Neamţ.
A murit deputatul PSD Victor Surdu Deputatul PSD Victor Surdu a murit, joi, ca urmare a unui cancer pancreatic de care suferea de mai multă vreme, a declarat, pentru AGERPRES, deputatul Ioan Munteanu, fost preşedinte al organizaţiei PSD Neamţ.
Medicul Florian Popa împlineşte 70 de ani Medicul Florian Popa, rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti (2004-2012) s-a născut la 30 martie 1946, la Piatra Neamţ.
Prof.dr. Florian Popa (PSD): Promisiunea reînceperii activităţii productive a Institutului Cantacuzino, după 1 aprilie, este pusă sub semnul întrebării Prof.dr. Florian Popa, deputat social-democrat, şeful Departamentului de Sănătate din PSD, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că promisiunea că după 1 aprilie, activitatea productivă a Institutului Cantacuzino va începe este pusă sub semnul întrebării.
Deputatul PSD Florian Popa: Sistemul de sănătate trebuie reformat Sistemul de sănătate trebuie reformat, el trebuie să ducă la realizarea unor condiţii de tratament cu totul altele decât cele existente în prezent, a afirmat, luni, deputatul PSD Florian Popa, la dezbaterile pe marginea moţiunii simple pe domeniul Sănătăţii.