Cele mai citite
 


Nici o farmacie din judeţul Harghita nu e deschisă noaptea
vineri, 3 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Miercurea Ciuc, 3 iul /Agerpres/ - Nici o farmacie din Harghita nu este deschisă noaptea iar persoanele care au o problemă de sănătate trebuie să apeleze la Serviciul de Urgenţă.

Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Harghita au informat că programul de lucru al farmaciilor din judeţ asigură accesul la tratamentul medicamentos, în fiecare zonă a judeţului, până la ora 20,00 în timpul săptămânii iar sâmbăta şi duminica până la orele 14,00.

Această problemă nu are, deocamdată, nici o soluţie, din cauza lipsei de farmacişti pentru programul non-stop.

Potrivit CJAS, negocierile repetate purtate cu Colegiul Judeţean al Farmaciştilor şi cu reprezentanţii instituţiilor interesate la nivel local s-au concretizat doar în acoperirea programului pentru sâmbătă şi duminică şi pentru sărbătorile legale.

În aceste condiţii se întâmplă ca harghitenii care au probleme noaptea şi au nevoie de tratament medicamentos să fie nevoiţi să apeleze la serviciile de urgenţă ale spitalelor. AGERPRES/(Gina Ştefan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Nouă persoane au fost arestate preventiv în dosarul medicamentelor contra cancerului Nouă persoane au fost arestate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru 29 de zile în dosarul reţetelor false prescrise pentru tratamentul bolnavilor de cancer, între cei care au primit mandate numărându-se doi medici de la secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, un consilier local...
Preşedintele CJ Sibiu:Toţi pacienţii din saloanele mari, vor avea aer condiţionat până la finalul verii Toţi pacienţii din saloanele foarte mari şi mari din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, unde există în prezent nouă şi opt paturi, vor beneficia de aer condiţionat, până la sfârşitul verii, urmând să fie montate 45 de aparate de aer condiţionat în toate secţiile clinice, a anunţat marţi,...
UMF Târgu Mureş a primit Emblema de Onoare a Armatei României cu Însemn de Pace Târgu Mureş, 28 mai/ Agerpres - Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş a primit joi de la ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, cea mai înaltă distincţie a Ministerului Apărării Naţionale, Emblema de Onoare a Armatei României cu Însemn de Pace, în cadrul unei ceremonii organizate...
Timiş: Mediciniştii rezidenţi reclamă numărul mic de locuri în spitale Zeci de medicinişti au protestat, luni, în faţa Universităţii de Medicină şi Farmacie'Victor Babeş' din Timişoara, aceştia fiind nemulţumiţi de numărul mic de locuri disponibile în spitale, anunţate în şedinţa publică de repartizare a posturilor, transmite corespondentul AGERPRES.
O nouă prelevare de organe la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara Medici din cadrul Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, împreună cu specialişti din Bucureşti şi din Cluj, au prelevat în noaptea de duminică spre luni, ficatul şi rinichii de la o tânără din Arad, care suferise un accident vascular cerebral.
Giurgiu: A fost înfiinţată farmacie şi la Stăneşti, singura localitate din judeţ în care nu se găseau medicamente Singura localitate din judeţul Giurgiu în care nu exista farmacie, Stăneşti, beneficiază de acum de o astfel de unitate, după ce Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a reglementat colaborarea cu toate farmaciile din judeţ.