Cele mai citite
 


Filmul Nosso Lar - Caminul Nostru prezintă Evolutia Sufletului între 2 vieți
vineri, 8 aprilie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Video, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire
 

Filmul NOSSO LAR - CAMINUL NOSTRU ne prezintă ce se intimplă cu sufletul nostru între 2 vieți, si folosirea unei Tehnici de Vindecare a Sufletului, similară Tehnicii Radiante®.

La Cursul de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radianta® Gradul 2, prezentăm

 

Directarea pentru Sufletul unei Persoane plecate în alta dimensiune avînd 3 obiective:

  1. Vindecarea noastră pe planurile Exterioare de Suferința generată de momentul plecării în altă dimensiune a unui suflet drag noua, fără a uita această persoană și momentele minunate petrecute împreună cu ea.
  2. Sprijinirea proceselor de Autovindecare a Sufletului persoanei plecate în altă dimensiune.
  3. Înbunătățirea comunicării pe Planurile Interioare dintre noi și Sufletul persoanei plecate în altă dimensiune.

 

 

 

Filmul NOSO LAR - CAMINUL NOSTRU prezinta ce se intimplă cu sufletul nostru între 2 vieți, si folosirea unei Tehnici de Vindecare a Sufletului, Similara Tehnicii Radiante®.


La Cursul de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radianta® Gradul 2, prezentăm

Directarea pentru Sufletul unei Persoane plecate în alta dimensiune avînd 3 obiective:

  1. Vindecarea noastră pe planurile Exterioare de Suferința generată de momentul plecării în altă dimensiune a unui suflet drag noua, fără a uita această persoană și momentele minunate petrecute împreună cu ea.
  2. Sprijinirea proceselor de Autovindecare a Sufletului persoanei plecate în altă dimensiune.
  3. Înbunătățirea comunicării pe Planurile Interioare dintre noi și Sufletul persoanei plecate în altă dimensiune.

Spiritul eroului principal Dr. Andre LUIZ este acuzat de SINUCIDERE prin SUPRAMUNCA în ambele zone de evolutie (UMBRAL si NOSO LAR). No am abordat in clasele expandate anterioare consecincele (cu solutiile Radiante de prevenre a lor):

 

Va invitam sa vizionati Filmul NOSO LAR - CAMINUL NOSTRU:

  • http://www.spiritus.ro/video/filme-video/Embed/n0ss0_lar.htm 


Prezentare film preluata de Blogul KINOMATECA:

Francisco Cândido (Chico) Xavier a fost cel mai respectat medium din Brazilia, o poziţie de mare autoritate morală într-o ţară unde circa 32 de milioane de persoane au convingeri spiritiste. A publicat 450 de cărţi, al căror autor nu s-a recunoscut niciodată a fi, spunând că el doar a reprodus ceea ce îi dictau spiritele. Şi-a cedat toate drepturile de autor, începând cu prima sa carte.

În anul 1944 a apărut romanul "Nosso Lar", cel mai vândut volum al său. Este primul dintr-o lungă serie concepută de spiritul Andre Luiz. Romanul relatează despre primii ani trăiţi de spiritul dezîncarnat al medicului Andre Luiz într-o "colonie spirituală", un fel de oraş unde se strâng spiritele între încarnările succesive, cu scopul de a-şi continua lecţiile despre viaţă.

Autorul se prezintă ca un cercetător al lumii spirituale, traducând percepţiile sale într-o formă didactică, mai uşor de înţeles de oameni. Descrie în detaliu minunata colonie de ajutor spiritual Nosso Lar (Căminul Nostru), creată după concepţiile Spiritelor Superioare, în vederea acordării unei asistenţe permanente oamenilor şi spiritelor dezîncarnate.

Poate mai puţin înţeleasă în film este zona inferioară numită Umbral, pe care o vom explica prin cuvintele din carte: "Umbral este o zonă destinată pentru epuizarea energiei reziduurilor mentale. Sunt multe suflete ezitante şi ignorante, nu destul de pervertite pentru a fi trimise în colonii de corecţie mai cumplite, dar nici destul de nobile ca să fie conduse către planurile elevate." Umbral poate fi înţeles şi ca starea psihică în care spiritele nu reuşesc să se debaraseze de propriile proiecţii mentale nefaste sau idei fixe.

"Nosso Lar" este un film ce ne prezintă în mod accesibil şi simbolic o realitate suprafizică, pe care, posibil, o vom întâlni după moarte. Este una dintre puţinele pelicule ce descriu întâmplările unui suflet plecat în lumea de apoi, strădaniile sale de a se purifica de gunoiul mental acumulat în viaţa de om, munca sa continuă de a deveni folositor Universului. Filmul ne prezintă, simplu şi clar, fundamentele mesajului spiritist şi ne aduce în inimi un mesaj de optimism şi speranţă. Merită a fi revăzut de mai multe ori!

Notare
Comentarii
cents to buy two buns simple solution ... ...

louboutin shoes To reduce the burden christian louboutin on sale to the mother, christian louboutin shoes his s...

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bruce LIPTON cartea Evolutie Spontana a aparut Editura For You a publicat în Limba Română a 2-a Carte a Dr. Bruce LIPTON Evoluție Spontană în 2 volume. Cartea poate fi comandată OnLine pe Situl editurii For You la prețul de 38 Lei. Aveți mai jos invitația la Conferința susținută de Dr. Bruce LIPTON pe 29 Septembrie 2010, la Casa Studenților...
Bruce LIPTON in Bucuresti 29 Septembrie 2010 Întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON pentru lansarea cărții EVOLUȚIA SPONTANĂ Miercuri 29 Septembrie 2010 orele 17:00-20:30 la Casa de Cultură a Studenților din Strada Plevnei nr. 91 Dr. Bruce LIPTON, specialist în Biologie Celulară și unul dintre fondatorii conceptului de epigenetică, prezintă mecanismele...
Biologia Credintei Dr Bruce LIPTON Întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON pentru lansarea cărții EVOLUȚIA SPONTANĂ Miercuri 29 Septembrie 2010 orele 17:00-20:30 la Casa de Cultură a Studenților din Strada Plevnei nr. 91 Detalii în pagina web Bruce LIPTON București 29 Septembrie 2010 2 videoconferințe și o carte a Dr. Bruce LIPTON prezentînd...
Stresul, Afectiunile Musculo-Scheletice si Tehnica Radianta® Din punctul nostru de vedere Stresul este principala cauza a afecțiunilor Musculo-Scheletice. Prezentam documentele Campaniei Uniunii Europene REDUCETI EFORTUL însoțite de explicațiile noastre asupra modului în care Stresul delanșează dureri Musculo-Scheletice care în timp provoacă modificări Funcționare...
Stresul, Noua Medicină Germană® și Tehnica Radiantă® Dr. Hamer a stabilit cum un Conflict-Şoc Biologic generează o Fază de Îmbolnăvire: Rece, Canceroasă sau Necrotică, iar dacă Conflictul este Rezolvat se trece la o Fază de Vindecare: Caldă prin care Procesele Canceroase sau Necrotice sun Reversate pentru a se Autorepara Ţesuturile afectate în Faza...
Medicina Integrala si Tehnica Radianta® Deosebirea dinte Tratament și Vindecare, Etapele Vindecării și Conceptul de Medicină Integrală al Dr. Eliot Dacher avînd Integrate Instrumentele oferite în cadrul Cursului de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®