Cele mai citite
 


Gala internaţională a celebrităţilor România-America va avea loc în luna mai
sâmbătă, 9 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prima ediţie a Galei Celebrităţilor în America, ce are drept scop promovarea României peste hotare, precum şi un scop caritabil pentru copiii din România, va avea loc în luna mai la Las Vegas, informează un comunicat de presă.
Gala Celebrităţilor la nivel internaţional va aduce în atenţia publicului cât mai multe personalităţi româneşti care trăiesc in America, celebrităţi care reprezintă imaginea ţării noastre, dar şi oameni de succes americani care au sprijinit relaţia România-America.

Evenimentul este oragnizat de Consulatul general onorific al României la Las Vegas,
Professional Celebrity, TVR International, Asociaţia Doina-America.

Categoriile care cuprind premiile includ diverse domenii de activitate: televiziune, actorie, regie, sănătate, diplomaţie, politică, învăţământ, administraţie, jurnalism, sport, cultură, cercetare, muzică.

Preşedinte de juriu va fi doamna Lia Roberts, Consul General Onorific al României la Las Vegas. Venind, în sprijinul acestui proiect, singura femeie româncă din politica americană, Lia Roberts, a declarat : "Sunt alături de ţara mea, România, şi am acceptat să fiu preşedinte de juriu pentru Gala Celebrităţilor aici, în America, deoarece acest format de televiziune al galei mi-a plăcut foarte mult! Sunt convinsă că numele României va fi pe cele mai înalte culmi, prin realizarea galei la Las Vegas, la The Stirling Club, un loc exclusivist al celebrităţilor americane!"

Programul va fi realizat şi prezentat de prof. Mihaela Şerban şi Cristian Ţopescu şi difuzat de TVR Internaţional.

Vicepreşedinte de juriu este cunoscuta femeie de afaceri Georgeta Boştean. Printre personalităţile preferate pentru premiere ar putea fi: Guvernatorul Statului Nevada - Kenny Guinn, Excelenţa sa Ambasadorul României în America - Adrian Cosmin Vieriţa, celebrul actor Nicolas Cage, Excelenţa sa Simona Miculescu - Ambasador al Românei la ONU, Gheorghe Turda, Maria Ciobanu, Angela Gheorghiu, Lia Lungu, Felicia Filip, primul cuplu de pop-opera din Romania: Romeo si Julia SALENO, Monica Bârlădeanu, actorul Marcel Iureş, Aurelia Cercel - designer rochii de seară pentru celebrităţile americane, Alexandra Nechita - pictor, Nadia Comaneci, Andre Agassi - celebrul tenisman, Radu Teodorescu - cel mai mare antrenor de fitness al celebrităţilor americane, Nina Smart - creatoare vestimentaţie păpuşi Barbie, Prof. univ. Dr. Antropologie Robert Garfias, Prof. Univ. Dr. Muzică, dirijor - Emilian Badea, Dr. Victoria Petri -Prif. Univ. Dr Cercetător Ştiinţific-Genetică Moleculară, la Medical College, scriitoarea Rodica Elena Lupu ale cărei poezii s-au calificat la celebrul festival internaţional de poezie.AGERPRES/(AS - Mariana Ionescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Programul prezidenţial al lui Ponta: România are nevoie de o nouă mare unire a românilor Programul prezidenţial al candidatului PSD, PC şi UNPR la alegerile din noiembrie, Victor Ponta, care cuprinde zece obiective, vizează ca proiect de ţară nevoia realizării unei noi mari uniri a românilor.
Proiect de cercetare pentru adaptarea soiurilor de hamei din Germania în România Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca în colaborare cu cel mai mare producător de hamei din România, SC MORAROIND SRL, au reuşit accesarea unui fond de în valoare de 20.000 de lei în cadrul unui proiect de cercetare pentru adaptarea unor soiuri de hamei din Germania în...
Proiect de cercetare: O bio-bancă de probe de la pacienţi cu cancer din România pentru analizarea factorilor de risc Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" a lansat vineri un proiect de înfiinţare a unei bio-bănci care să conţină probe biologice de la 4.300 de pacienţi români cu diferite tipuri de cancer, precum şi date demografice, clinice şi despre stilul de viaţă al acestora.
INTERVIU/Profesor Nicu Gavriluţă (antropolog): Nu întâmplător avem anumite boli, nu întâmplător ni se transmit de la părinţi anumite afecţiuni Antropolog, sociolog, decan al Facultăţii de Filosofie din cadrul Universităţii 'Alexandru Ioan Cuza' din Iaşi, profesorul Nicu Gavriluţă a acordat un interviu AGERPRES în care abordează problematica bolilor şi incidenţei diferitelor afecţiuni asupra organismului uman dintr-o perspectivă aparte, anume...
Senat: Pentru serviciile de sport şi fitness, cotă de TVA redusă de la 20% la 9% (proiect) Taxa pe valoare adăugată pentru serviciile de sport şi fitness ar putea să fie redusă de la 20% la 9% potrivit unui proiect de modificare a Codului fiscal, depus la Senat de deputaţii Valeriu Steriu şi Eugen Tomac.
România, a noua ţară semnatară a declaraţiei pentru soia dunăreană, din cele 17 din bazinul Dunării România a semnat, miercuri, prin secretarul de stat din Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu, "Declaraţia pentru Soia Dunăreană", fiind a noua ţară semnatară din cele 17 riverane Dunării.