Cele mai citite
 


Gorj: Bărbat găsit decedat iar concubina lui, în stare de inconştienţă, în comuna Jupâneşti
sâmbătă, 9 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii gorjeni au deschis vineri o anchetă în cazul unui bărbat în vârstă de 50 de ani, din judeţul Galaţi, găsit decedat în punctul "Boia" din comuna Jupâneşti.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Bogdan Scafeş, alături de bărbat a mai fost găsită şi concubina acestuia, în vârstă de 61 ani, aflată în stare de inconştienţă. Bărbatul era cioban şi se pare că cei doi au băut un lichid despre care au crezut că este alcool.
"Poliţiştii postului de poliţie din Jupâneşti au fost sesizaţi vineri cu privire la faptul că pe raza localităţii Jupâneşti, în punctul 'Boia', a fost găsită decedată o persoană de circa 50 de ani, din judeţul Galaţi, de meserie cioban. În acelaşi loc a fost găsită şi concubina acestuia, din Târgu-Cărbuneşti, aflată în stare de inconştienţă. Cadavrul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei iar femeia, la spitalul din Târgu-Cărbuneşti", a precizat Bogdan Scafeş.
Cercetările continuă pentru a stabili exact cauzele care au dus la decesul bărbatului. AGERPRES/(AS-Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Tânăra internată în secţia ORL a Spitalului Judeţean a murit în urma unui infarct miocardic Reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Gorj au finalizat autopsia tinerei în vârstă de 17 ani, decedată miercuri dimineaţă în secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în urma unei injecţii cu ampicilină, rezultatele indicând faptul că fata a murit în urma unui infarct miocardic.
Gorj: Anchetă în cazul unui bebeluş de şapte luni decedat la Bâlteni Poliţiştii gorjeni au început, marţi, o anchetă în cazul unui bebeluş de aproape şapte luni, din comuna Bâlteni, dus în stare de inconştienţă la cabinetul medical din localitate şi decedat ulterior din cauze deocamdată necunoscute.
Gorj: Anchete ale SJU Târgu-Jiu şi IPJ în cazul morţii unui făt Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj au deschis, marţi, anchete în cazul unei femei însărcinate din comuna Muşeteşti al cărei făt a decedat înainte de naştere, evenimentul aflându-se şi în atenţia Colegiului Medicilor.
Gorj: O pacientă internată la SJU Târgu-Jiu a decedat după ce s-ar fi aruncat de la etajul 1 al spitalului O femeie în vârstă de 81 de ani a decedat joi dimineaţa după ce s-ar fi aruncat de la etajul 1 al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, aceasta fiind internată în Secţia Medicală a unităţii.
Gorj: Anchete ale SJU Târgu-Jiu şi IPJ în cazul decesului unui nou-născut Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu şi cei ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj au demarat, joi, o anchetă în cazul unui bebeluş care a decedat la doar câteva ore de la naştere.
Galaţi: Anchetă în cazul bebeluşului decedat la câteva ore după externare Galaţi, 3 nov /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a informat Ministerul Sănătăţii şi a solicitat Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi efectuarea unei anchete interne în cazul bebeluşului care a decedat, în urmă cu cinci zile, la câteva ore după ce fusese externat din spitalul gălăţean...