Cele mai citite
 


Premierul Boc i-a cerut ministrului Attila Cseke un raport privind decesul pacientului din Vâlcea
sâmbătă, 9 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul-ministru Emil Boc i-a solicitat, joi, ministrului Sănătăţii, Attila Cseke, un raport privind decesul unui pacient care urma să fie transportat la un spital care fusese desfiinţat, în judeţul Vâlcea.
El a menţionat că se va putea pronunţa asupra cazului după ce va analiza raportul, iar vineri ministrul Cseke va face public respectivul raport.
"Am solicitat ministrului Sănătăţii şi Ministerului Sănătăţii un raport privind cele întâmplate astăzi (n.r. joi). Aştept raportul, după care mă voi putea pronunţa", a spus Boc.
Un bărbat de 41 de ani din comuna vâlceană Laloşu a decedat joi dimineaţă în dreptul fostului spital din Bălceşti, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Emilian Muşulete.
"Din primele informaţii, a rezultat că acesta s-a simţit rău azi dimineaţă (joi n.r.). A fost chemată ambulanţa, dar aceasta a ajuns mai târziu la faţa locului. Persoana a decedat în dreptul fostului spital din localitate", a precizat Muşulete.
Spitalul din Bălceşti a fost desfiinţat pe 1 aprilie prin ordin al Ministerului Sănătăţii. AGERPRES/(A - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunor Kelemen: UDMR discută, zilele acestea, cu premierul despre relaţia CNAS-MS şi finanţarea sectorului sanitar UDMR va discuta cu premierul Emil Boc, în zilele imediat următoare, posibilitatea intrării Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate în subordinea Ministerului Sănătăţii, în condiţiile în care viitorul ministru al Sănătăţii nu va putea rezolva problemele de fond ale sectorului dacă nu se clarifică relaţia...
Premierul îi sugerează ministrului Cseke o vizită inopinată la Spitalul "Marie Curie" pentru a rezolva problemele Premierul Emil Boc i-a sugerat, marţi, ministrului Sănătăţii, Attila Cseke, să facă o "vizită inopinată" la Spitalul "Marie Curie" din Capitală, pentru a rezolva problemele de acolo.
Boc le cere prefecţilor un raport în legătură cu utilizarea banilor alocaţi sănătăţii Premierul Emil Boc le-a cerut, miercuri, prefecţilor, într-o videoconferinţă, un raport complet cu privire la modul în care sumele financiare alocate prin intermediul creditelor de angajament pentru finanţarea în domeniul sănătăţii au fost utilizate.
Emil Boc: Nu rezultă o cauzalitate directă între cele două decese şi desfiinţarea centrului de sănătate şi a spitalului Premierul Emil Boc a declarat sâmbătă, la Miercurea Ciuc, unde participă la Conferinţa de alegeri a PDL Harghita, că "ministrul Sănătăţii are susţinere să facă reformă în sănătate pentru că aceasta este necesară".
Vâlcea: Senatorul Laurenţiu Coca solicită MS îmbunătăţirea serviciilor sanitare în zona pârtiei de schi de la Obârşia Lotrului Senatorul PSD Laurenţiu Coca a solicitat Ministerului Sănătăţii suplimentarea serviciului de ambulanţă Brezoi, precum şi înfiinţarea unui punct sanitar în zona viitoarei pârtii de schi de la Obârşia Lotrului.
Vâlcea: Memoriu al autorităţilor din Bălceşti pentru redeschiderea spitalului închis de guvernul Boc în 2011 Primăria oraşului vâlcean Bălceşti a depus la Ministerul Sănătăţii, la începutul anului, documentaţia pentru redeschiderea spitalului din localitate, închis "abuziv" în anul 2011, a declarat marţi, pentru AGERPRES, primarul Ion Curelaru.