Cele mai citite
 


Preşedintelui fondator al PNL Radu Câmpeanu i s-a pus un stent, după ce a suferit un infarct
sâmbătă, 9 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele fondator al Partidului Naţional Liberal, Radu Câmpeanu, a suferit un infarct, el fiind internat la Institutul de Boli Cardiovasculare "C. C. Iliescu".
"A fost dus imediat în sala de cateterism unde i s-a dezobstruat vasul incriminat şi i s-a pus un stent. În prezent, este în stare foarte bună în salon şi probabil va fi externat săptămâna viitoare", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, conf. dr. Şerban Bubenek. AGERPRES/ (AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Primul stent resorbabil pentru pacienţii cu leziuni coronariene Implantarea primului stent resorbabil - o premieră medicală naţională - va avea loc luni, la Centrele de Excelenţă în Cardiologie şi Radiologie Intervenţională Med New Life (MNL) cu punct de lucru în incinta Delta Hospital din Bucureşti.
Timiş: Primul implant de stent graft, la Institutul de Boli Cardiovasculare La Institutul de Boli Cardiovasculare (IBC) Timişoara va avea loc pe 1 noiembrie primul implant de stent graft în cazul unui anevrism cronic al aortei toracice, a declarat miercuri pentru AGERPRES prof. dr. Marian Gaşpar, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a IBC.
Stelian Tănase a fost externat luni Preşedintele interimar al Televiziunii Române, Stelian Tănase, a fost externat luni de la Institutul de Urgenţă pentru Boli cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" după ce fusese internat în urma unui infarct miocardic, au declarat pentru AGERPRES surse din cadrul unităţii medicale.
Ziua prevenţiei pentru boli cardiovasculare, marcată în mod festiv Bucureşti, 13 feb /Agerpres/ - Ziua Naţională a Prevenţiei Cardiovasculare, sărbătorită duminică, a marcat şi împlinirea a 2 ani de la constituirea Forumului Naţional de Prevenţie şi 1an de la lansarea Fundaţiei Române a Inimii.
Mureş: Liste de aşteptare la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant Clinica de Chirurgie Cardiovasculară Pediatrică din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IBCvT) Târgu Mureş, unica de acest fel din ţară, are înregistrată o listă de aşteptare foarte lungă, din cauza numărului redus de personal şi săli de operaţii.
Cei care locuiesc în apropierea aeroporturilor prezintă risc crescut de boli cardiovasculare Neplăcerile sonore provocate de numeroase aterizări şi decolări ale avioanelor ar mări riscul de a muri de infarct. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Berna, ar exista o corelaţie între nivelul ridicat de zgomot la plecarea şi sosirea avioanelor şi problemele cardiovasculare ale unor...