Cele mai citite
 


Teleorman: Copilul accidentat de un tren în gara Turnu Măgurele, transportat la Bucureşti
sâmbătă, 9 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Copilul de 9 ani accidentat de tren vineri, în zona gării Turnu Măgurele, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Bucureşti, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman.
Copilul a fost grav rănit, fiind surprins în timpul manevrelor efectuate de o garnitură de tren.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, Petre Bratu, a declarat, pentru AGERPRES, că minorul a fost acroşat de scara locomotivei trenului, suferind mai multe traumatisme cranio-cerebrale.
De asemenea, impactul a dus la amputarea gambei piciorului drept al copilului.
Un echipaj de pompieri militari de la Detaşamentul Turnu Măgurele al ISU Teleorman, care a sosit la faţa locului, a intervenit pentru a preda minorul accidentat medicilor de la Serviciul de Ambulanţă în vederea acordării primelor îngrijiri.AGERPRES/ (AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Intervenţii ale echipajelor SMURD în evenimente cu victime Pompierii militari din municipiul Turnu Măgurele şi o ambulanţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) au intervenit la un accident rutier soldat cu şapte victime, evenimentul producându-se pe DJ 642, între localităţile Islaz şi Moldoveni din judeţul Teleorman.
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.
Teleorman: Numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă a crescut Aproximativ 480 de solicitări s-au înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute la Serviciul de Ambulanţă Teleorman şi SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în condiţiile în care temperaturile au depăşit în judeţul din sudul ţării 40 de grade Celsius. De asemenea, indicele temp...
RETROSPECTIVÃ/ Sălaj: Peste 2.000 de intervenţii SMURD în primul an de activitate Primul an de activitate al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare în Sălaj a însemnat peste 2.000 de intervenţii la nivelul celor patru subunităţi din judeţ, pentru toate urgenţele care pun viaţa unei persoane sau mai multora în pericol imediat.
Teleorman: Numeroase solicitări la Ambulanţă, dar nu pentru victime ale caniculei Peste 440 de solicitări s-au înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute la Serviciul de Ambulanţă şi la SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, se arată într-un comunicat remis luni AGERPRES de Direcţia de Sănătate Publică Teleorman.
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...