Cele mai citite
 


Vâlcea: Spitalul din Bălceşti, redeschis pentru cazuri de prim ajutor
sâmbătă, 9 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul orăşenesc din Bălceşti a fost redeschis, la iniţiativa personalului medical de aici, pentru cazurile de urgenţă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Ion Curelaru.
"După evenimentul produs joi dimineaţă, câţiva medici şi asistente de bună credinţă au luat decizia voluntară de a redeschide spitalul din localitate, după ce acesta fusese închis din ordinul ministrului Sănătăţii la 1 aprilie. Din păcate, din tot personalul medical iniţial, format din 11 medici şi 19 asistente, în Bălceşti mai sunt la această dată doar trei medici şi şase asistente. Restul au fost distribuiţi de DSP. În orice caz şi cu acest personal restrâns astăzi s-au rezolvat destule probleme de sănătate apărute", a declarat Ion Curelaru.
Potrivit primarului, vineri dimineaţa un pacient hipertensiv a fost salvat de medicii spitalului. Tot el mai spune că spitalul funcţionează numai la nivel de prim ajutor, nefăcându-se internări. AGERPRES/(AS - Liviu Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Cîlea solicită din nou înfiinţarea de urgenţă a unui punct sanitar la Obârşia Lotrului Preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, a declarat vineri că după zecile de memorii adresate Ministerului Sănătăţii şi urma accidentelor grave petrecute pe pârtia de schi de la Obârşia Lotrului, ar trebui de urgenţă să fie înfiinţat un punct sanitar modern în zonă.
Persoana decedată joi la Bălceşti nu ar fi avut şanse chiar dacă spitalul ar fi fost deschis, potrivit DSP Pacientul care a murit în curtea spitalului din Bălceşti avea afecţiuni care nu ar fi putut fi rezolvate nici dacă unitatea sanitară ar fi funcţionat normal, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, dr. Maria Murăruş.
Preşedintele CJ Vâlcea: Spitalul Judeţean de Urgenţă va avea un compartiment de reumatologie Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea va avea un compartiment de reumatologie, solicitarea în acest sens a Consiliului Judeţean primind aprobarea din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat luni pentru AGERPRES preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea.
La Spitalul din Bălceşti nu s-a efectuat anul trecut nicio intervenţie chirurgicală, potrivit DSP Vâlcea Medicii de la Spitalul orăşenesc din Bălceşti nu au efectuat în anul 2010 nicio intervenţie chirurgicală sau vreo operaţie complexă, majoritatea cazurilor dificile fiind trimise la spitalele din Râmnicu Vâlcea, Craiova, Drăgăşani şi Horezu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, directorul DSP Vâlcea, dr...
Vâlcea: Datoriile Spitalului Judeţean de Urgenţă au ajuns la aproximativ 11 milioane de lei Valoarea datoriilor înregistrate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a ajuns la 10.872.151 de lei, din care la programe de sănătate s-au acumulat nedecontări în sumă de 4.837.699 de lei, a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Câlea.
Vâlcea: Demersuri iniţiate de Consiliul Judeţan pentru înfiinţarea secţiei de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a înaintat Ministerului Sănătăţii o cerere prin care se solicită înfiinţarea unei secţii de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a declarat, luni, pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Cîlea.