Cele mai citite
 


Braşov: DN 1, blocat în municipiul Codlea de localnicii nemulţumiţi de închiderea spitalului
luni, 11 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drumul Naţional 1 este blocat sâmbătă în municipiul Codlea, în urma unui protest spontan al cetăţenilor din municipiu care sunt nemulţumiţi de închiderea spitalului din localitate, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, comisarul şef Cosmin Giosanu.
Acesta a adăugat că trei benzi din DN 1 sunt blocate, circulaţia în interiorul municipiului desfăşurându-se pe o singură bandă. Sursa citată a adăugat că pentru cei care vor să ajungă în municipiul Făgăraş sunt echipaje de poliţie şi jandarmi în oraşul Ghimbav care recomandă rute ocolitoare prin Zărneşti-Poiana Mărului spre Făgăraş sau pe DN 13 Hălchiu - ieşire apoi în DN 1 după municipiul Codlea.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov a precizat că este un protest neautorizat şi nu ştie exact cât va dura.
Protestul pentru închiderea Spitalului Codlea a început de săptămâna trecută, sâmbătă fiind a zecea zi când localnicii au ieşit în stradă, dar prima dată când au blocat DN 1.
Un protest spontan a avut loc sâmbătă şi în municipiul Săcele motivul fiind tot închiderea spitalului.
În judeţul Braşov au fost închise spitalele din Săcele, Codlea şi Victoria. AGERPRES/(Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Federaţiile Sanitas şi Tesa din sănătate participă la acţiunile de protest de săptămâna viitoare Cadrele medicale afiliate Federaţiei Tesa din sănătate şi Sanitas, din Braşov, participă la acţiunile de protest programate pentru săptămâna viitoare, respectiv la greva de avertisment din 25 noiembrie între orele 8.00-10.00 şi la greva generală din 28 noiembrie.
Braşov: Protest al angajaţilor din sănătate şi administraţie Câteva zeci de angajaţi TESA din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi alte câteva zeci din instituţiile subordonate Consiliului Judeţean Braşov au protestat autorizat miercuri, între orele 11.00-12.00, în faţa Prefecturii.
Braşov: Cadrele medicale din 11 spitale, în grevă de avertisment Cadrele medicale din spitalele braşovene, cu excepţia unităţilor de Neurologie şi Pneumoftiziologie, se află, miercuri, în grevă de avertisment între orele 8,00-10,00, fiind asigurată o treime din activitate.
Braşov: Protest pentru redeschiderea spitalului din Codlea Erwin Albu, membru al filialei Forumului Democrat al Germanilor din Codlea, şi alte două persoane protestează, vineri, în faţa spitalului din localitate, nemulţumiţi că autorităţile locale nu se implică în redeschiderea unităţii medicale, închise la 1 aprilie, de Ministerul Sănătăţii.
Braşov: Protest în faţa spitalului din Codlea Câteva zeci de locuitori ai municipiului Codlea protestează, din nou, duminică, în faţa Spitalului municipal din localitate, închis de Ministerul Sănătăţii începând cu data de 1 aprilie.
Braşov: Protest la Spitalul din Codlea Peste 100 de persoane protestează sâmbătă, începând cu ora 17,00, în faţa Spitalului din Codlea, nemulţumiţi că acesta nu a fost redeschis începând cu 1 septembrie.