Cele mai citite
 


În spital din cauza pastilelor de slăbit
duminică, 5 iulie 2009   ::   1 Comentarii :: :: Stiri, Nutritie
 

Iaşi, 5 iul /Agerpres/ - Două femei au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe "Sfântul Ioan" din Iaşi după ce au folosit pastile în cura de slăbire.

Una dintre femei, o studentă în vârstă de 19 ani, a necesitat îngrijiri medicale întrucât acuza cefalee, vertij, dispnee şi palpitaţii.

"Pacientele au necesitat măsuri de suport şi tratament simptomatic", a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU.

Medicii de la Urgenţe recomandă ca aceste cure de slăbire să se facă sub îndrumarea unui dietetician şi fără a utiliza medicamente neautorizate. AGERPRES/ (Daniela Malache)

Notare
Comentarii
de ionela
de ce sint periculoase pastilele de slabit?cauza lor

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Durerea de cap si migrena Nu se poate aprecia cate persoane din intreaga lume sufera cu regularitate dureri de cap. Dar statisticile medicale arata ca aproape 90 la suta dintre durerile de cap sunt clasificate drept o contractie musculara sau, cum se spune de obicei, „dureri de cap din cauza incordarii".
Tudor Ciuhodaru: Astenia de primăvară afectează preponderent femeile Cazurile de ,,astenie de primăvară' sunt uzuale în această perioadă, a arătat într-o informare de presă, dr. Tudor Ciuhodaru de la Spitalul Clinic Judeţean "Sfântul Spiridon" din Iaşi.
Iasi: Primul caz de intoxicatie cu Special Gold Asa numitul 'Special Gold', unul din drogurile legale comercializate la magazinele etnobotanice din Iaşi, a facut prima victima în rândul tinerilor ieşeni amatori de senzaţii mai puţin obişnuite.
Tudor Ciuhodaru: Comasarea spitalelor 'Sf. Ioan' şi 'Sf. Spiridon' din Iaşi îngreunează rezolvarea urgenţelor Comasarea spitalelor clinice de urgenţă 'Sf. Ioan' şi 'Sf. Spiridon' din Iaşi, prevăzută de Ministerul Sănătăţii, nu va conduce la creşterea calităţii actului medical, ci doar la temporizarea rezolvării terapeutice a urgenţelor, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, deputat independent...
Durerile de cap: tipuri, cauze, consecinte Cefaleea sau durerea de cap este unul dintre cele mai frecvente simptome din patologia umana. Initial este considerata ca un fapt aproape banal, apanaj al vietii stresante si suprasolicitante pe care o traim. Bolnavii se autotrateaza, la sfatul prietenilor, colegilor sau la recomandarile foarte insistente...
Deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru cere achizoţionarea urgentă a unui CT la Spitalul de Urgenţă Bârlad Deputatul PP-DD de Vaslui Tudor Ciuhodaru a declarat, luni, că va solicita Ministerului Sănătăţii o derogare privind declasificarea Spitalului de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad, care ar urma să-şi piardă statutul de unitate sanitară de urgenţă, fiindcă nu este dotat cu un Computer Tomograf.