Cele mai citite
 


Deputatul Tudor Ciuhodaru cere o anchetă parlamentară în cazul spitalelor desfiinţate
luni, 11 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul PC Tudor Ciuhodaru cere înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară privind decizia guvernanţilor de a desfiinţa sau comasa 67 de spitale din România, gest catalogat de acesta a fi o încălcare a unuia dintre principiile de bază ale Constituţiei, dreptul la sănătate.
Membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, medicul Tudor Ciuhodaru a declarat, sâmbătă, presei, că prin această măsură s-au încălcat drepturile constituţionale ale românilor, motiv pentru care aceste măsuri trebuie reanalizate "pentru ca greşelile să fie corectate înainte ca alţi oameni să mai moară".
  "Domnii Boc, Csecke şi Arafat se cred Sfânta Treime. Ei spun cine trebuie să trăiască şi cine să moară. Oamenii cu "coasa" au hotărât deja că cine nu are şanse trebuie să moară acasă. Pe acelaşi principiu, orice caz grav precum cei bolnavi de cancer, HIV/SIDA sau au suferit un infarct, un accident vascular cerebral trebuie lăsat acasă pentru a nu crea probleme reformei în sănătate. Nimeni nu mai vorbeşte de egalitate de şanse sau de etică şi echitate. Voi cere înfiinţarea unei comisii de anchetă privind desfiinţarea spitalelor pentru ca cei care ne ucid cu premeditare să răspundă", a spus Ciuhodaru. AGERPRES/(A - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputatul Tudor Ciuhodaru susţine că 'i se pune pumnul în gură' Deputatul Tudor Ciuhodaru, recent înscris în Partidul Conservator, susţine că singura motivaţie a atacurilor din ultima vreme împotriva sa este cea de a 'i se pune pumnul în gură', adăugând că, în ciuda acestor atacuri, va continua să lupte împotriva 'sistemului medical bolnav'.
Deputatul Tudor Ciuhodaru vrea rezolvarea salarizării asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de Sănătate, vrea asigurarea asistenţei persoanelor cu handicap grav la domiciliu prin rezolvarea salarizării asistenţilor personali ai acestora.
Nicolae Păun cere comisie parlamentară de anchetă pentru cazul romilor de la Baia Mare Preşedintele Comisiei pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor, Nicolae Păun, va propune înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară care să se ocupe de cazul romilor de la Baia Mare care au fost mutaţi într-o uzină închisă din motive de poluare...
Iaşi: Deputatul Ciuhodaru vrea o rezolvare amiabilă în caz de malpraxis Deputatul Tudor Ciuhodaru va depune la Camera Deputaţilor un proiect de modificare şi completare a legii care vizează soluţionarea promptă a cazurilor de malpraxis prin posibilitatea rezolvării amiabile a prejudiciului cauzat de acte medicale între pacient, unitatea medicală şi societatea de asigurări...
Deputatul Tudor Ciuhodaru cere dezbaterea de urgenţă a proiectului de reducere la 5% a TVA-ului la medicamente Deputatul Tudor Ciuhodaru consideră că modificarea criteriilor de compensare a medicaţiei pentru pacienţii cu cancer şi diabet reprezintă o nouă modalitate de "eutanasiere" a românilor.
Deputatul Tudor Ciuhodaru cere ca educaţia pentru sănătate să fie disciplină obligatorie Deputatul PP-DD de Vaslui, Tudor Ciuhodaru, cere ca educaţia pentru sănătate să fie disciplină obligatorie pentru elevii din România şi a declarat că va depune o iniţiativă legislativă în acest sens.