Cele mai citite
 


Olt: Omul de afaceri Constantin Spak, găsit mort într-o fabrică
luni, 11 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Omul de afaceri Constantin Spak, patron al unor fabrici de mezeluri din judeţul Olt, a fost găsit mort sâmbătă după amiaza la fabrica de preparate din carne din comuna Valea Mare. După primele cercetări, anchetatorii afirmă că este vorba de o sinucidere.
Purtătorul de cuvânt de al IPJ Olt, Elena Tincă, a declarat că evenimentul a fost anunţat de o femeie la numărul unic de urgenţă şi imediat un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat la faţa locului. Încercările de resuscitare făcute de personalul medical de pe Ambulanţă au fost inutile şi a fost declarat decesul bărbatului în vârstă de 60 de ani. Acesta a murit în urma unor leziuni făcute cu un cuţit în zona inimii.
Reprezentantul IPJ Olt a afirmat că din cercetările făcute până acum reiese că bărbatul s-a sinucis cu două lovituri de cuţit în inimă, dar cercetările continuă pentru stabilirea exactă a cauzelor şi condiţiilor morţii omului de afaceri.
Constantin Spak deţinea două fabrici de mezeluri în judeţul Olt, în Potcoava şi Valea Mare. AGERPRES(AS, Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: O ambulanţă a lovit mortal un căruţaş Un bărbat în vârstă de 40 de ani, aflat într-o căruţă, a murit în comuna Coteana după ce o ambulanţă care transporta la spitalul din Slatina o femeie însărcinată a lovit atelajul din spate.
Alba: Ambulanţă răsturnată - accident soldat cu rănirea uşoară a trei persoane printre care un pacient O ambulanţă s-a răsturnat, vineri, pe DN1, la intersecţia cu drumul către localitatea Sîntimbru, în urma coliziunii cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere, ambulanţierul, asistenta şi un pacient fiind răniţi uşor.
Olt: Ambulanţă răsturnată într-o intersecţie în urma unui accident rutier O maşină a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, Substaţia Drăgăneşti Olt, care transporta o pacientă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, s-a răsturnat, luni, de mai multe ori, într-o intersecţie din Slatina, după ce a fost implicată într-un accident de circulaţie, patru persoane fiind rănite în...
Cazul Ekeng: Medicul de pe ambulanţă nu a efectuat manevre de resuscitare, anulând orice şansă de supravieţuire a fotbalistului Procurorii de la Parchetul Capitalei susţin că Mihaela Duţă, medicul de pe ambulanţa Puls, nu a efectuat manevre de resuscitare în cazul fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, anulând practic orice şansă de supravieţuire a acestuia.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Olt: De Anul Nou, mai puţine cazuri de exces alimentar decât de Crăciun Medicul Adrian Popa din cadrul Serviciului de Ambulanţă Olt a declarat, luni, că în primele trei zile ale anului numărul persoanelor care au solicitat ajutor medical de urgenţă a fost mult mai mare decât în alte perioade, dar gravitatea afecţiunilor provocate de excesul de alimente şi alcool a fost mai...